FOTO: Legao na ulaz u banku jer nisu hteli da ga puste bez maske

Muškarac srednjih godina, danas oko 11:30 časova, legao je na ulaz u Banku Inteza na Novom naselju, jer nisu hteli da mu daju masku, bez koje ga nisu puštali u ekspozituru.
FOTO: Legao na ulaz u banku jer nisu hteli da ga puste bez maske
Foto: 021.rs

Prilikom ovog bizarnog incidenta u Ulici Bate Brkića, intervenisale su novosadska policija i Hitna pomoć, a muškarac je otišao nakon razgovora sa pripadnicima ove dve službe.

Kako su za 021.rs naveli svedoci, muškarac je, po ulasku u banku, došao u spor sa zaposlenima jer nije imao masku, mada je to obaveza svakog ko ulazi u bilo koji javni objekat u Novom Sadu. Tražio je, ako već mora da je ima, da mu je banka obezbedi. Pošto je nije dobio, legao je na ulaz iz protesta i nije hteo da izađe dok mu ne daju masku ili dok ne obavi posao zbog kojeg je došao u ekspozituru.



Očevici su za 021.rs ispričali da je sve trajalo oko pola sata i da za to vreme niko nije mogao da uđe u banku, a da se sve završilo nakon dolaska policije i Hitne pomoći. Muškarac je razgovarao sa njima i, odbivši pomoć zdravstvenih radnika, otišao iz banke.

Za 021.rs su nezvanično u ove dve službe potvrdili da su njihove ekipe po pozivu otišle u Ulicu Bate Brkića.

Kako kažu u policiji, muškarac nije priveden, ali će, na osnovu izjava zaposlenih iz banke, dobiti prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. 

U Hitnoj pomoći navode da su pozvani jer je muškarac policajcima naveo da mu je bilo loše zbog niskog šećera, ali da nije bilo razloga za zdravstvenu intervenciju.

  • Nemanja Siotanović

    04.09.2020 18:33
    Milioner
    Banka Proteza nije javna ustanova već privatna.
  • Sasa

    31.07.2020 22:29
    Vi koji verujete
    Vi koji verujete u kovid i nosenje maski, nosiite ih. Mi koji znamo da je to politicka igra, pustite nas da umremo kako mi hocemo. Ako nosite masku i vakcinisani ste vi ste zasticeni i mi Vas ne diramo. Ostavite nas koji ne zelimo da glumimo robove da zivimo kako mi hocemo.
  • Flok

    07.07.2020 20:25
    Beba
    Drugo;On nije ni ulazio u banku,nego je bio u međuprostoru kod bankomata;tako da nije mogao niko da ga "istera",što je dokaz da lažeš! Kasnije ga je policija izvela napolje zajedno sa hitnom pomoci! Posle se vratio u banku sa maskom i bio je primljen preko reda!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti