Biblioteka na Štrandu od utorka ponovo otvorena za posetioce

Gradska biblioteka u Novom Sadu i ovog leta organizuje rad Biblioteke na Štrandu i to od utorka.
Biblioteka na Štrandu od utorka ponovo otvorena za posetioce
Foto: Pixabay
Radno vreme Biblioteke na Štrandu biće svakog dana od 10 do 20 časova.
 
Svi posetioci biće u mogućnosti da besplatno iznajme odabrane naslove knjiga za odrasle i decu, pročitaju dnevnu i nedeljna štampu i časopise i prisustvuju planiranim programima. 
 
Pozajmica knjiga biće dnevna, a vršiće se uz člansku kartu Biblioteke ili lični dokument.
 
Osim dnevne i periodične štampe na srpskom jeziku, posredstvom Agencije "Heror Media Pont", korisnicima Biblioteke, kao i prethodnih godina, biće dostupna štampa na jezicima nacionalnih manjina, a uz učešće Centra za razvoj manjinskih i lokalnih medija "Minority&Local Media Development Center" realizovaće se i aktivnosti u svrhu promocije jezika i kulture nacionalnih manjina u Novom Sadu.
 
Takođe, tokom jula i avgusta, Biblioteka će organizovati niz manifestacija namenjenih deci i odraslima.
  • Ivana

    08.07.2020 12:52
    Info
    Biblioteka se nalazi u desnom delu Stranda kada se prodje ispod Mosta Slobode. Prosle godine je bio dovoljan bilo koji dokument za uzimanje knjiga, verujem da je tako i ove godine. Ako se budemo savesno kao gradjani ponasali, ne vidim problem.
  • Hahahohohuhu

    07.07.2020 08:56
    U Italiji je bilo zabranjeno držati bilo kakvu štampu u kafićima da bi se sprečilo rasejavanje virusa. Takođe, držanje na stolovima ulja i sirćeta, šećera i sl. To se donosilo pojedinačno svakom stolu posle dezinfekcije. Naši se i dalje ponašaju kao da je ovo najsmešniji virus na svetu.
  • Turkan

    07.07.2020 02:58
    Eh
    Dezinfekcija knjiga posle svakog korisnika u planu? Svaku stranu treba dezinfikivati, kako to na Strandu se radi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti