Okružni štab za vanredne situacije: Apelujemo na građane da se pridržavaju mera

S obzirom na to da je zdravstveni sistem prenapregnut, Štab za vanredne situacije Južnobačkog okruga moli građane da se pridržavaju svih mera, a najviše držanja fizičke distance, nošenja zaštitnih maski i održavanja higijene ruku.
Okružni štab za vanredne situacije: Apelujemo na građane da se pridržavaju mera
Foto: Pixabay
U dopisu načelnika štaba Milana Novakovića, navodi se i da sve institucije, ugostiteljski objekti, mala i srednja preduzeća i tržni centri treba da sprovode kontrole u svojim objektima.
 
"Neophodno je da pokažemo sada najveću odgovornost u ličnom ponašanju i primeni svih mera, kako bi sačuvali na prvom mestu zdravlje svih građana, zatim zdravlje svih zdravstvenih radnika, funkcionisanje zdravstvenog sistema i na kraju funkcionisanje privrednog sistema o kojem takođe moramo da vodimo računa", poručuje štab.
 
Kako se dodaje, ukoliko se ne budu poštovale mere nadležnih organa, preti nam uvođenje vanrednog stanja.
  • Sale NS

    07.07.2020 19:57
    Vrućina!
    Da li su pripadnici čuvene "struke" primetili da je nastupila vrućina za koju su nam tokom proleća govorili da će uništiti virus? A šta je ispalo od toga, još je gore nego što je bilo - višestruko! MRŠ BRE SVI!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti