Obavezne zaštitne maske prilikom dolaska u Korisnički centar Novosadske toplane

Poseta Korisničkom centru Novosadske toplane zbog trenutne epidemiološke situacije moguća je samo uz obavezno korišćenje zaštitnih maski, saopštilo je ovo javno preduzeće.
Obavezne zaštitne maske prilikom dolaska u Korisnički centar Novosadske toplane
Foto: 021
Takođe, neophodno je striktno poštovanje mere fizičke distance, a broj korisnika u prostorijama je ograničen i na ulazu u prostorije korisnicima se meri telesna temperatura. 
 
"Molimo korisnike usluga, posebno ukoliko imaju bilo kakve simptome respiratorne infekcije, da se za sva pitanja i reklamacije preduzeću obraćaju telefonskim ili preko mejla, kako bismo svaku mogućnost širenja virusa neposrednim kontaktom sveli na minimum", apeluju u Novosadskoj toplani.
 
Za prijem pošte otvoren je šalter Pisarnice, radnom danima od 7 do 15 časova, bez mogućnosti ulaska u prostorije i uz sprovođenje preporučenih mera zaštite. 
 
Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su na raspolaganju brojevi telefona 423-712, 420-853 i broj 0800-100-021, svakog dana od 6 do 22 časa. 
 
U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881-105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici mogu da se obrate Toplani i preko mejl adrese osj@nstoplana.rs .

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti