VIDEO: Zabrana okupljanja na snazi - kej u Novom Sadu i dalje pun i popularan

Bez obzira na to što je na snazi mera kojom je zabranjeno okupljanje više od 10 osoba na otvorenom, kej u Novom Sadu i sinoć je bio pun omladine.
Da se mere u Novom Sadu ne poštuju baš u potpunosti pokazuje snimak velikog broja mladih na Keju žrtava racije.
 
 
Gradski štab za vanredne situacije doneo je meru kojom se zabranjuje okupljanje više od 10 ljudi na otvorenom i u zatvorenom.
 
 
Mere su donete zbog razvoja epidemiološke situacije u Novom Sadu i kako bi se sprečilo dalje širenje virusa korona. Za poslednjih 10 dana, u Novom Sadu je registrovano 515 novih slučajeva te infekcije.

Komentari 103

  • jovan

    14.07.2020 08:56
    Razocaran sam sa Novosadjanima
    Kada su neki bahati,jako im zelim da se porazboljevaju,ali to bi bilo opasno i za one zdrave. Vidim ima mnogo pametnih pa pisu svasta o Koroni. A ovaj sto kritikuje Vucica jer se svugde mesa,trebao bi da bude sretan sto ima predsednika "koji nije informisan"nego o svakom problemu zna dovoljno. A sto se tice strucnjaka,kod nepoznatog virusa,i oni uce. Zato porucujem tim glupacima-setacima,kada nema leka za virus,da ostanu kuci i da ispostuju mere vlade.Sta je sada tako strasno da se malo smirimo u 4 zida?Kad se vec mora.
  • Student

    12.07.2020 17:38
    A Izbori a 5650 za Martinovica
    Ne pada mi na pamet vise da postujem glupave mere. Kome se ne svidja kej neka mi odgovori zasto je isao na izbore. Oni za koje znam da su bolesni, uvek imaju veze sa SNS kampanjom. Niko se na keju nije zarazio. Cist vazduh, duva vetar.
  • Misha

    12.07.2020 08:10
    @Losmi
    Kod nas je problem što je krizni štab svojim lažima i dopuštanjem da se politika umeša potpuno izgubio kredibilitet, poverenje naroda u bilo šta što oni sada kažu je na jako niskom nivou. U ovom trenutku jedino rešenje bi bila njihova ostavka i dovođenje novih, stručnih, odgovornih i nekompromitovanih ljudi, ne po političkoj liniji nego po kompetentnosti. Da li bi Vučić dozvolio ovako nešto, da se jednom u životu ne meša u nešto što bi trebalo da radi struka i da ne bude pametniji od stručnjaka?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti