FOTO, VIDEO: Zavirite u jedan od penthausa u kompleksu "Park Novi Residence" na Novom naselju

Komforni penthausi sa prostranim terasama i pogledom na gradski park i Frušku goru po specijalnim cenama glavna su atrakcija kompleksa "Park Novi Residence" koji se gradi na Novom naselju.
FOTO, VIDEO: Zavirite u jedan od penthausa u kompleksu "Park Novi Residence" na Novom naselju
Foto: 021 (promo - Inobačka)
Različitog rasporeda i dizajna u ponudi su moderni petosobni, četvorosobni i trosobni penthausi kvadrature i do 140,75 m². 
 
Za sve one koji žele prostran, svetao i luksuzan penthaus sa neverovatnom panoramom sa terase, jedinstvena je prilika da do sredine avgusta po specijalnim cenama postanu vlasnici prave porodične idile.
 
 
U ponudi kompleksa "Park Novi Residence" su inače svi tipovi stanova, od jednosobnih do šestosobnih, dok su premium stanovi - penthausi na poslednjoj, sedmoj etaži, o čemu opširnije možete pročitati OVDE
 
 
Ovaj kompleks se izdvaja od ostalih projekata na tržištu zbog modernih i kvalitetnih stanova sa izuzetnom lokacijom i velikim brojem garažnih mesta u podzemnoj garaži. Stanari na raspolaganju imaju zajedničko unutrašnje dvorište koje je osmišljeno da bude prava oaza za odmor, a ovakav koncept pruža osećaj sigurnosti i privatnosti.
 
U pitanju je jedini stambeno poslovni kompleks u Novom Sadu koji će u produžetku imati gradski park pun zelenila, što će posebno obradovati buduće stanare koji vole da provode vreme u prirodi.
 
 
Specijalne cene do sredine avgusta
 
Interesovanje za stanovima je veliko, s obzirom na to da se kompleks gradi na ekskluzivnoj lokaciji na Novom naselju, na uglu Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Evrope, a do sredine avgusta stanovi se  prodaju po promotivnim - specijalnim cenama.
 
Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom, pozivom na broj 060/400-1000, 060/400-2000 ili upitom putem mejla prodaja@parknovi.rs. Kompletnu ponudu, raspored prostorija i kompoziciju stanova možete pogledati i OVDE, te odabrati dom po svojoj meri.
 
 
Podatke o kompleksu i stanovima možete dobiti i dolaskom u "Prodajni Centar" koji se nalazi na Bulevaru vojvode Stepe, u produžetku gradilišta. U ovoj prodajnoj kancelariji će kupci imati priliku da dobiju sve potrebne informacije o kompleksu, stanovima, garažnim mestima, kao i o celom kupoprodajnom procesu. 
 
Kvalitetno mesto za život sa različitim propratnim sadržajima
 
"Park Novi Residence" je prvi stambeno-poslovni kompleks ovog tipa na Novom naselju, sa modernim tipom projektovanja koji je namenjen porodičnom stanovanju i prati potrebe ljudi savremenog načina života. Nalazi se tik uz park koji se prostire na 35.000 kvadrata, u neposrednoj blizini je vrtić, a u budućnosti će na ovoj lokaciji biti izgrađena i osnovna škola.
 
 
 
"Park Novi" je kompleks zatvorenog tipa koji će imati podzemni parking na dva nivoa sa garažnim mestima, bezbedno igralište za najmlađe u centralnom delu dvorišta, teretanu na otvorenom, prostor za rekreaciju kao i biciklane ispred svakog ulaza. Ono što je dodatna novina jesu punjači za električna vozila u podzemnoj garaži koji mogu biti instalirani po zahtevu kupca garažnog mesta.
 
Stambeni kompleksi ovog tipa omogućavaju kontrolisani pristup, video nadzor i profesionalno održavanje. Tokom faze projektovanja izuzetna pažnja je bila usmerena na energetsku efikasnost, kvalitet gradnje i primenu prirodnih materijala.
 
Poslovni prostori u kompleksu su posebno pogodni za rad firmi iz IT idustrije, projektne biroe, poliklinike i ostale delatnosti koje zahtevaju mirno okruženje i vode računa o svojim zaposlenima i kvalitetu radnog okruženja.
 
Podsetimo, kompleks "Park Novi Residence" imaće 466 stanova, 529 parking mesta, prodavnice, apoteke, drogerije, banke i zdravstvene ustanove. Prva useljenja očekuju se početkom 2022. godine. 
 
  

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti