Zakazivanje testiranja putnika na koronu samo preko sajta Instituta za javno zdravlje Vojvodine

Institut za javno zdravlje Vojvodine saopštio je da je od danas, 23. jula moguće samo elektronsko zakazivanje testiranja putnika na Covid-19.
Zakazivanje testiranja putnika na koronu samo preko sajta Instituta za javno zdravlje Vojvodine
Foto: 021.rs

Kako navode u Institutu, telefonski broj preko kog se do sada zakazivalo više nije aktivan.

Institut navodi da se zakazivanje obavlja za naredni dan i biće moguće dok se ne popuni maksimalan broj termina za taj dan. Nije navedeno koliki je maksimalan broj za jedan dan, a ranije je bilo rečeno da se radi o 100 osoba.

Prilikom zakazivanja OVDE građani treba da ostave ime, prezime i broj pasoša. Jedna osoba može da zakaže testiranje za najviše četiri osobe. Uzorkovanje se radi od 7 do 10 časova u trijažnoj prostoriji u zadnjem dvorištu Instituta za javno zdravlje Vojvodine, ulaz iz Ulice Ruđera Boškovića.

Prilikom dolaska na testiranje neophodno je poneti uplatnicu (testiranje je 6.000 dinara), pasoš i neki dokaz o putovanju (potvrdu o rezervaciji hotela ili vaučer turističke agencije; pozivno pismo privatnog ili pravnog lica u inostranstvu; putno osiguranje; prevoznu kartu; druge dokaze, pozive ili potvrde u pogledu svrhe putovanja).

  • Daniela

    28.10.2020 15:43
    @Istvan
    @Istvan, ovde u Ceskoj a mislim da i svugde se uzima u obzir datum testiranja na to pazite prilikom planiranja, a istina je, gubi se vreme dok se ceka potvrda.
  • Ruzica Culjic Juric

    07.10.2020 15:58
    zakazivanje termina
    Pokusavam vec par dana zakazati termin za test, ali nesto ne funkcionise,. Kad kliknem na odredjenu rec na otvara se dalje nalog. Pitanje kako zakazati termin za 17.10.o.g.
  • Istvan

    15.09.2020 04:30
    Zamerka na daum
    Na izveštaju o obavljenom testiranju piše datum uzorkovanje a ne datum izdavanja rezultata, tako da pošto se na rezultate čeka jedan dan testirani gradjani gube važnost tj. rok važenja testa za taj jedan dan. Pa pošto je rok važenja testa 72 sata sa ovakvim načinom datumiranja test važi samo 48 sati. Trebalo bi da na rezultatu piše datum izdavanja, pa stoga apelujem na nadležne da to isprave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti