Prvi centar stranih jezika u Novom Sadu koji je otvorio vrata kućnim ljubimcima

Učenje stranih jezika nikada nije bilo zanimljivije - upravo to dokazuje Centar stranih jezika "Blue Iggy" u Novom Sadu sa svojim jedinstvenim pristupom radnom okruženju.
"Blue Iggy" je prvi centar stranih jezika koji je svoja vrata otvorio vašim ljubimcima.
 
Kao "pet friendly" okruženje, poziva vas da svoje časove stranih jezika pohađate u društvu vaših ljubimaca, bilo da je u pitanju pas, mačka ili drugi "životinjski" član porodice.
 
 
Engleski, nemački, grčki, švedski, kineski, japanski, španski, italijanski i francuski jezik - svi su vam u ponudi za upis tokom cele godine i to po specijalnim popustima, a ambiciozniji mogu da se odluče i za neke od računarskih kurseva. 
 
Period u kojem se nalazimo uslovio je i nove načine rada, pa tako možete da pohađate kurseve lično ili onlajn, u dogovoru sa predavačima. 
 
Bilo da želite individualne časove ili vam odgovara da pohađate nastavu u grupi ili u paru, "Blue Iggy" obezbeđuje savremenu, profesionalnu nastavu i pristup radu zbog kog ćete istrajati u svom pohodu na novo znanje. Individualna nastava se odvija po principu dvočasa u trajanju od sat i po, u terminima koje dogovorite sa svojim predavačima, a u ukupnom trajanju od 25 dvočasa. 
 
Grupna nastava odvija se u trajanju od ukupno 70 dvočasa, dok su ubrzani kursevi tri puna nedeljno po tri školska časa.
 
Trenutno vlada interesovanje i za onlajn i za rad u prostorijama centra "Blue Iggy", a važi popust od 10 odsto za sve kurseve, kao i popust od 20 odsto za studente, nezaposlene i za penzionere.
 
Ubrzani kursevi mogući su do dva puta nedeljno, a u ponudi su pripreme za sertifikate poput FCE, TOEFL, IELTS, CAE i CPE.
 
 
"Blue Iggy" vas podstiče da učite u društvu svojih ljubimaca i zbog toga su vrata otvorena za njih. Vaš ljubimac može da se igra ili da drema na ležaljci dok vi pohađate nastavu, čime izbegavate ostavljanje ljubimca kod kuće bez nadzora i društva. Slobodno donesite njegovu omiljenu igračku, a možda u centru upozna i nekog novog prijatelja.
 
Zakažite svoj termin i obezbedite odličan popust već sada na broj telefona (viber, whatsapp) 060/116-58-09 ili putem mejla na blueiggy1610@gmail.com. 
 
Centar stranih jezika "Blue Iggy" nalazi se u Ilirskoj 60 u Novom Sadu.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti