Sajt Instituta za javno zdravlje Vojvodine proradio, pa opet pao

Iako putnici koji žele da se testiraju na virus korona od skoro test mogu da zakažu samo preko sajta Instituta za javno zdravlje Vojvodine, to je danas ili otežano ili nemoguće.
Sajt Instituta za javno zdravlje Vojvodine proradio, pa opet pao
Foto: 021.rs
Naime, sajt ove ustanove nije radio nekoliko sati, proradio je na 15 minuta, pa opet pao. Pretpostavka je da će to nastaviti da se dešava, jer kako se 021 uverio proteklih dana, sajt "pada" skoro svakodnevno. 
 
Za sada se u ovoj ustanovi ne oglašavaju u vezi sa problemima sa sajtom.
 
Dodajmo da testiranje nije bilo moguće ni proteklog vikenda, ali iz drugog razloga. Kako je saopštio Institut, testiranje se nije obavljalo u subotu i nedelju "zbog nepovoljne epidemiološke situacije u gradu i potrebe za većim testiranjem obolelih".
 
Podsetimo da je od prošle nedelje zakazivanje testiranja na koronu za putnike moguće samo preko sajta Instituta, a broj telefona koji je za ovo služio više ne funkcioniše.
  • Branimir

    03.09.2020 10:33
    Protest
    Sjedim od 9i30h pored telefona. Na sajtu piše prijavljivanje od 10 h. U 10 hi jedan minut umjesto da otvori. Piše da nema više termina za danas, probajte sjutra. Ovo se ponavlja već tri dana. Godišnji mi propada...
  • Denis

    22.08.2020 10:49
    Denisristic96@gmail.com
    Mislim stvarno nema smisla.koliko vec pokusavam da se prijavim za to glupo testiranje niste ni svjesni.ni jedna drzava ne trazi to sem sa Crnom Gorom kak da tamo nema kovida.
  • Johan

    19.08.2020 10:30
    ???????????
    Gde mi živimo imali nešta normalno da se može uraditi .....gde je ko odgovaoran za ovaj javašluk sa prijavama.....osećam se nemoćan kome reći .....administracija u zdravstvu je bila a pogotovo sad nedodirljiva ...nikom nije odgovorna .....koga mi plaćamoponašaju se kao bogovi koji spašavaju živote ....a rezultati su kao da nas leče indijanski vračevi.....ako imaš veka ima i leka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti