Vanredna akcija prikupljanja krvi u Futogu zbog izuzetno smanjenih zaliha

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuje vanrednu akciju davanja krvi u Futogu zbog izrazito smanjenih zaliha krvi.
Vanredna akcija prikupljanja krvi u Futogu zbog izuzetno smanjenih zaliha
Foto: 021.rs
Svi dobrovoljni davaoci krv mogu dati u transfuziomobilu koji će biti parkiran u samom centru Futoga, na platou ispred Kulturnog Centra "Mladost".
 
Akcija će se održati u petak, 31. jula od 8 do 11 časova
 
Jedna jedinica krvi može da spasi tri ljudska života, poručuju u Zavodu.
  • Retrogradni Element

    30.07.2020 10:58
    Dok vi dajete krv po zakonu koji je obezbedio da su nestašice krvi nemoguće, ovi čerupaju Frušku goru i privatizuju sve gde ima trave i drveća, grade zamkove i nebodere po gradu za svoju povlašćenu kastu, parkiraju džipove po ostacima zelenih površina. Uzmite njima nešto.
    Ah da, pa to su vaši, oni zemaljsko carstvo dok vi ližete kašičice pred crkvama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.