FOTO: Najkvalitetnija hrana za životinje u prodavnici NS Pet u Temerinskoj 170

Jedinstvena prodavnica hrane za sve vrste životinja, renomiranog brenda "Farm kommerc doo" ponovo radi na prometnoj lokaciji (Temerinska 170).
FOTO: Najkvalitetnija hrana za životinje u prodavnici NS Pet u Temerinskoj 170
Foto: 021.rs
Ovaj kutak za ljubimce u ponudi im širok asortiman hrane za pse, mačke, sve vrste ptica, ali i bogat program stočne hrane.
 
Ljubitelji papagaja, golubova, ribica, svih vrsta ptica, zečeva imaju priliku da za svoje životinje odaberu adekvatnu hranu i opremu.
 
 
Uz kvalitet, pristupačne cene su još jedan adut distributera "Farm kommerc doo" iz Čantavira, čiji se proizvodi u Novom Sadu mogu naći samo u ovoj prodavnnici.
 
NS Pet je porodičan posao koji Gordana i Branislav Ćupić rade iz ljubavi prema životinjama. Kako kažu, opredelili su se za proveren i kvalitetan brend "Farm kommerc doo", jer su im zdrava ishrana ljubimaca i zadovoljne mušterije na prvom mestu. 
 
"Smeše kompanije 'Farm kommerc doo', koja posluje više od 20 godina, proizvedene su od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka, izbalansirane na način da se svakoj vrsti i kategoriji životinja obezbede sve potrebe. Koje god životinje da gajite, mi imamo odgovarajuću hranu za njih", napominje vlasnica prodavnice NS Pet Gordana Ćupić.
 
Kako dodaje, njihov program posebno je bogat stočnom hranom. 
 
 
Program za prasad nudi paletu kvalitetnih gotovih smeša koje služe za ishranu prasadi na početku proizvodnog ciklusa. Potpune smeše sadrže kokcidiostatike isključivo na bazi prirodnih, biljnih sastojaka. Enzimi dodatno poboljšavaju svarljivost hrane i bolje iskorišćavanje hranljivih materija, a dodate esencijalne aminokiseline obezbeđuju snabdevenost organizma istim za kontinuiran i ujednačen rast. 
 
Deo bogatog programa ove prodavnice su i odlično sredstvo protiv buva i krpelja, granule svih vrsta, suncokretova sačma, hranilice za zečeve i druge životinje, hrana za kanarince, egzote, nimfe i papagaje, potom sve vrste hrane za golubove.
 
 
Za više informacija o ponudu najbolje je pozvati vlasnike na telefon 066/504-92-25 ili se informisati putem mejla nspetns@gmail.com i fejsbuk stranice.
 
Ipak, najbolji savet i uslugu dobićete direktnom posetom prodavnice na adresi Temerinska 170.
 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti