Rekonstrukcija prostora oko Saobraćajne policije u Šajkaškoj do oktobra

Rekonstrukcija ulica oko prostorija Saobraćajne policije u Šajkaškoj 34 trebalo bi da bude završena u oktobru ove godine.
U okviru kompleksa policijske ispostave kompletno se rekonstruišu saobraćajne površine, rešava se problem odvođenja atmosferaskih voda i postavlja novo javno osvetljenje.
 
Na postojećim pristupnim saobraćajnicama, koje su bile u veoma lošem stanju, biće izgrađen novi kolovoz, uređuju se pešačke staze oko objekta, sa mogućnošću pristupa za automobile, u skladu sa potrebama Odeljenja saobraćajne policije. 
 
Radovi na ovoj lokaciji obuhvataju i uređenje parking prostora. Između objekta i Šajkaške ulice, kao i prema Ulici Teodora Mandića, predviđeno je ukupno 47 parking mesta i dva mesta za osobe sa invaliditetom, kao i parking za bicikle. Na delu glavnog ulaza u objekat biće izgrađena rampa, kako bi bio omogućen pristup osobama sa invaliditetom.
 
 
Biće izgrađen novi sistem atmosferske i fekalne kanalizacije. Kompleks objekta Saobraćajne policije osvetljavaće 15 novih stubova javnog osvetljenja sa LED sijalicama.
 
Vrednost investicije je skoro 26 miliona dinara.
  • Gloginje

    03.08.2020 00:11
    ma daj
    Zamislite "poznajete" prostor koji "renoviraju"... 26 miliona m..e vam se n.....m... Sram vas bilo!!!
  • Nick

    02.08.2020 22:30
    Najzahtevnija parcela u Evropi
    Infrastrukturni izazov cak i za kineske strucnjake, ovakva deonica se ne pamti jos od proboja grdelicke klisure ali srpski strucnjaci ce ovaj rebus resiti cak do Oktobra... 2029.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.