Otvoren novi prodajni centar kompleksa "Park Novi Residence"

Na Bulevaru vojvode Stepe na Novom naselju, neposredno uz gradilište budućeg stambeno-poslovnog kompleksa "Park Novi Residence", otvoren je prodajni centar u kojem zainteresovani građani mogu dobiti sve potrebne informacije o ovom projektu.
Otvoren novi prodajni centar kompleksa "Park Novi Residence"
Foto: 021.rs

Ovaj moderni kompleks biće završen 2022. godine i imaće 466 stanova, 529 garažnih parking mesta, tematski osmišljeno unutrašnje dvorište sa igralištem, natkrivenim biciklanama i teretanom, zatim prodavnice, apoteke, drogerije, banke, zdravstvene ustanove...

Otvaranjem prodajnog centra građanima je sada omogućeno da brzo saznaju sve detalje koje ih zanimaju, od cena stanova, penthausa i garažnih mesta u podzemnoj garaži, do rokova izgradnje, uslova otplate i svih detalja kupoprodajnog procesa. Ipak, zbog velikog interesovanja, posebno tokom trenutnog perioda promo cena kada potencijalni kupci mogu vršiti i manje korekcije u stanovima, preporuka je da se razgovor unapred zakaže.

Radno vreme prodajnog centra je radnim danima od 7 do 17h i subotom od 10 do 16h, a brojevi telefona na koje je moguće zakazati termin su 060/400-1000 i 060/400-2000.

Važno je napomenuti i da trenutno postoji mogućnost kupovine stanova putem stambenih kredita banaka uz učešće od 20% od celokupne vrednosti nekretnine koja se kupuje.

Stambeno-poslovni kompleks "Park Novi Residence" namenjen je porodičnom stanovanju i okružen gradskim parkom i prostranim bulevarima, Bulevarom Evrope i Bulevarom vojvode Stepe. U kompleksu se nalazi privatno dvorište sa igralištem za decu, nadkrivenim biciklanama ispred ulaza svih šest lamela i teretanom na otvorenom. Garažna mesta se nalaze na dve podzemne etaže, a sa oba nivoa garaža vode liftovi ka svim drugim etažama u kompleksu.

Sve informacije mogu se dobiti i upitom na mejl prodaja@parknovi.rs, a tipove stanova u svih šest lamela kompleksa mogu se pogledati OVDE.

Podsetimo, stanovi u "Park Novi Residence" se do sredine avgusta mogu kupiti po promotivnim - specijalnim cenama.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.