Od 10. avgusta prijem zahteva za izradu đačkih i studentskih dvomesečnih pokaznih karata za GSP

U toku je izrada godišnjih karata za učenike i studente do 26 godina starosti, za sve zone u gradskom i prigradskom saobraćaju, od I do IV zone.
Od 10. avgusta prijem zahteva za izradu đačkih i studentskih dvomesečnih pokaznih karata za GSP
Foto: 021.rs
Cena godišnje karte je 5.000 dinara (+troškovi izrade 375 dinara). Zahtevi za izradu se predaju na šalteru 12 na Međumesnoj autobuskoj stanici. Godišnja karta važi godinu dana od dana izdavanja. 
 
"Odobreno je da učenici i studenti u septembru i oktobru mogu na prošlogodišnju pokaznu kartu (za sezonu 2019/2020) da kupe mesečnu markicu", navode u GSP-u.
 
Za učenike i studente koji nemaju izrađene pokazne karte za sezonu 2019/2020, kao ni mogućnost izrade godišnje karte (beskontaktne čip kartice) omogućena je izrada pokaznih karata kako bi mogli da kupuju mesečne markice za septembar i oktobar.
 
Izrada ovih pokaznih karata odnosi se na IIA, IIIA, IVA, VA, VIA, VIIA, VIIIA i IXA zonu (Sremski Karlovci, Bački Jarak, Novi Rakovac, Beočin, Temerin, Brazilija, Čerević, Gospođinci, Koruška, Banoštor, Sviloš, Susak, Grabovo i Lug).
 
Prijem zahteva za izradu pokaznih karata će početi 10. avgusta na svim kioscima gde se prodaju markice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.