Mila Beauty Studio - idila za negu duha i tela

Na atraktivnoj poziciji, u krugu Kraljevog parka, u Novom Sadu, otvoren je salon za negu tela i duha – "Mila Beauty Studio".
Mila Beauty Studio - idila za negu duha i tela
Foto: 021.rs (Mila Beauty Studio)
U moderno opremljenom i prijatnom ambijetnu ovog salona u ponudi je širok asortiman usluga. 
 
Korisnici mogu da uživaju u čarima više vrsta masaža, od zogan masaže, preko klasične relax masaže, sportske masaže, deep relax terapeutske masaže, anticelulit programa, pa sve do kombinacije yumeiho-tailandske-shiatsu masaže.
 
 
Tretmani lica se obavljaju na klasičan način, ali takođe uključuju savremene metode aparativne kozmetologije. U bogatoj ponudi posebnu pažnju privlači skidanje masnih naslaga ultrazvučnom kavitacijom koja omogućava skidanja masnih naslaga od jedan do četiri centimetra nakon jednog tretmana. Posebno su atraktivni RF lifting tretmani, mezoterapija bez igala, kao i tretmani dvadesetčetvorokaratnim zlatom, srebrom i hidratacije.
 
Poslovna filozofija "Mila Beauty Studija" ogleda u holističkom pristupu organizaciji poslova i konceptu koji objedinjuje negu i ulepšavanje tela, ali i duhovnu relaksaciju, antistres tretmane i lični razvoj, a kvalitetni saveti i motivacioni razgovori važni su segment pružanja usluga. 
 
  
 
Tim "Mila Beauty Studija" je spoj mladosti i bogatog iskustva ali i potrebe da se poslovanje ovog salona ogleda u neprekidnom razvoju zaposlenih. Da su zaposleni najvažniji reprezenti salona uočljivo je pri prvom kontaktu sa njima.
 
"Snežana Matić je maserka sa bogatim iskustvom, koja  je svoje veštine razvijala putem brojnih edukacija, a svemu tome pridodala je dragoceno znanja Tai Chi Chuana i zato su tretmani masaže u Mila Beauty Studiju, zapravo, svojevrsni paket duhovnog, energetskog i manuelnog. Od nedavno, bogatiji smo za izuzetno komunikativnu, talentovanu i mladu Jovanu Milovanović, koja ima nesvakidašnju potrebu za usavršavanjem i već sada je prepoznatljiva po svom stilu, energiji, ali i obrazovanju. Cilj je da ovaj salon bude mesto na kojem klijenti mogu da dobiju uslugu od izuzetno talentovanih i vrednih osoba koje se neprestano usavršavaju, a moja uloga je, između ostalog, da taj proces podržim", ističe Ivana Popović, generalni menadžer salona. 
 
  
 
Slogan "Mila Beauty Studio – idila za negu duha i tela" šalje nedvosmislenu poruku budućim korisnicima tretmana, a tokom avgusta i u nekim od narednih meseca, slušaoci Radija 021 biće u mogućnosti da dobiju nagradne vaučere i uživaju u jednoj od usluga u ovom salonu. "Mila Beauty Studio" se nalazi u Ulici Kraljevića Marka 28b/3, a korisnik usluge možete da postanete i pozivom na: 069 201 69 90.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti