Stranka Istina: Unapred dovoditi napad na aktivistu u vezu sa nama je sramno

Stranka Istina najoštrije je osudila napad na Milana Vujića u Novom Sadu i traži da se utvrdi identitet učesnika, kao i pozadina događaja.
U ovoj stranci demantuju da imaju bilo kakve veze s napadom.
 
"Ono što nas posebno zabrinjava jeste zašto se ovom incidentu daje politička konotacija, kada se to ne može sa sigurnošću tvrditi? Unapred dovoditi to u vezi sa našom strankom je najblaže rečeno, sramno i bezobrazno! Kome smeta Istina? Stranka Istina, smatra nekorektnim i tendencioznim izveštavanje pojedinih medija, gde se spominjemo kao neko ko je povezan sa ovim nemilim događajem, za koji smo saznali iz sredstava javnog informisanja, a da nam se nisu ni obratili za izjavu ili mišljenje povodom ovog incidenta", navode u ovoj stranci. 
 
Kako dodaju, sve ih to dovodi do zaključka da bi čitava priča mogla da ima političku pozadinu, kako bi se narušio ugled ove partije. 
 
"Mi ćemo insistirati da se do kraja utvrde sve okolnosti i da nam svi, koji nas lažno optužuju, upute javno izvinjenje", zaključuju u Istini.
 
Napadač na Vujića je priveden, a kako je saopštila policija, radi se o dvadesetdvogodišnjem Novosađaninu. Vujić je poručio za 021.rs da zna ko ga je napao, navodeći kako se mladić nalazio na izbornoj listi Istine na lokalnim izborima. Više o tome OVDE.
  • hmm

    11.08.2020 01:08
    na obližnjoj prodavnici ima kamera i sve će se dobro videti na sudu siguran sam
  • dokazano u vezi

    10.08.2020 22:30
    Jel napadac napao nekoga? Jeste.
    Jel napadac kandidat doticne "stranke"? Jeste.

    O kakvom "unapred dovodjenju u vezu" ovi pricaju? Nije dokazana veza izmedju stranke i napada ali izmedju napadaca i stranke eno dokaza u izbornoj dokumentaciji
  • Milenko

    10.08.2020 21:26
    Dokle?
    Zar stvarno lazna opozicija nema nesto konkretno da ponudi vec 15 godina pa se hvataju za ovakve stvari???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti