Aktivista Milan Vujić uspešno operisan nakon napada na Bulevaru Evrope

Mladi aktivista Milan Vujić, koji je preksinoć prebijen na Bulevaru Evrope, danas je uspešno operisan u Kliničkom centru Vojvodine.
Kako za 021 kaže njegov otac Milenko Vujić, Milan se oseća dobro i svestan je, a operisao ga je načelnik klinike i uradio dobar posao, kao i celo osoblje.
 
"Operacija je prošla uspešno, a informacija koju imam je da će pokušati da ga otpuste iz bolnice što pre i da Milan dođe na kućno lečenje, zbog kovida", navodi Milenko Vujić za 021.
 
Na pitanje da li je porodica dobila dodatne informacije od policije, koja je juče uhapsila osumnjičenog za napad, on napominje da nije.
 
"To saopštenje policije koje je izašlo je dosta nejasno - mi ne znamo da li je osumnjičeni priveden kod sudije, a inicijali su izbačeni jer bi se moglo vrlo lako identifikovati ko je u pitanju. To bi, doduše, štetilo i sudskom postupku", priča otac studenta Pravnog fakulteta u Novom Sadu, koji je podelio fotografiju sina na Tviteru uz poruku da je mladić dobro.
 
Slučaj napada na mladića izazvao je ogromnu pažnju javnosti zbog navoda o političkoj pozadini fizičkog obračuna sa Vujićem. Reagovale su brojne političke i građanske opcije, uz apele da se prestane sa osvetama zbog različitih političkih stavova, dok je policija saopštila da je privela 22-godišnjeg Novosađanina i da će protiv njega podneti krivičnu prijavu. 
 
Milan Vujić je za 021 rekao da dobro poznaje napadača jer je reč o njegovom prijatelju iz detinjstva.
  • Pers

    12.08.2020 08:28
    Kako je novi sad postao jedno nesigurno i nebezbedno mesto za zivot, a za to su iskljucivo krivi ovi nasilnici iz gradske vlasti, to je njihov stil ponasanja umlatiti ili satanizovati svakog ko se usudi da ukaze na njihove nezakonite radnje i lopovluke velikih razmera
  • Lale

    11.08.2020 20:37
    @Ivan
    Ne postoji zemlja na svetu koja se razvila od STRANIH investicija, to je samo put u porobljavanje nacija i takvih primera imamo mnogo po Aziji. Put razvitka i razvoja neke drzave su domace investicije, a to je zabranjena tema barem dok imamo kolonijalnu vlast.
  • Mile

    11.08.2020 20:34
    @dijasporac
    Unutrasnja potrosnja sa minimalcem od 300e? Jel se ti to salis?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti