Veternik i Futog bez vode, izvođač radova izazvao havariju prilikom izgradnje dovodnika

Futog i Veternik trenutno nemaju vode zbog havarije koju je prilikom izgradnje dovodnika za Begeč, uzrokovala firma "Bulevar Company", navode u "Vodovodu i kanalizaciji".
Veternik i Futog bez vode, izvođač radova izazvao havariju prilikom izgradnje dovodnika
Foto: 021.rs
Kako kažu u ovom JKP, havarija je prouzrokovana na jednom od dva dovodnika za Futog i Veternik (DN 250) u delu gde se ukrštaju, tačnije na uglu ulica Dunavske i Novosadskog puta. 
 
"U toku je sanacija havarije te će do stabilizacije u vodosnabdevanju ova dva naselja doći kada se radovi završe, a predviđeno vreme završetka radova je oko 17 časova", kažu u "Vodovodu".
 
Cisterna sa pijaćom vodom će tokom radova biti postavljena u Futogu ispred Doma zdravlja, dok će se u Veterniku cisterna kretati od jedne do druge lokacije, a to su Dom zdravlja, vrtić "Zlatokosa" i Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju.
 
U "Vodovodu" mole meštane Veternika i Futoga za razumevanje i strpljenje uprkos učestalim prekidima u vodosnabdevanju u prethodnom periodu.
  • RadeVet

    12.08.2020 20:42
    Projekat
    Crtala im ikonija projekat
  • p

    12.08.2020 19:42
    Uopšte nije u redu da vodovod odmah u javnost izbacuje Bulevar kao krivca što 50000 ljudi nema vodu. Nezgode u građevini se dešavaju i sigurno im nije bila namera da do toga dođe. Ne znam konkretno kako je došlo do oštećenja, ali se često dešava da se radovi odvijaju u teškim uslovima i sa mnogo nepoznanica, pod pritiskom svih mogućih. Ovako odmah opucaj po Bulevarcima, a kad su JKPovi krivi, tada niko ne daje izjave. Radio sam pre koju godinu sa Bulevarom, sasvim korektna ekipa u poslu kojim se bave
  • G pen

    12.08.2020 13:20
    KOJI SU OVO STRUCNJACI, OVI PATRIJOTE! Posle se pitate zasto je drzava propala, i to vec koja zaredom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti