FOTO: Na travi na Štrandu iscrtani beli krugovi za održavanje distance

Beli krugovi iscrtani su danas na travnatoj površini na Štrandu, sa desne strane Mosta slobode, u okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih.
Prema rečima predstavnika OPENS-a, koji su organizatori ove akcije, cilj je da se pomogne mladima, kao i drugim posetiocima plaže da tokom pandemije održavaju propisanu fizičku distancu.
 
 
Međunarodni dan mladih se ove godine održava pod sloganom "Youth engagement for global action".
 
"Prethodnih godina bojili smo grad raznim bojama i tako slavili mladost, leto i slobodu. Ove godine, kroz inicijativu u Novom Sadu pokazaćemo da mladi mogu i hoće da budu odgovorni i da misle kako na prijatelje, tako i na zajednicu u kojoj žive", rekla je programska koordinatorka OPENS-a Dobrila Marković.
 
 
Predstavnica Gradskog zelenila Olivera Barišić je istakla da krugovi na Štrandu ne treba da budu shvaćeni kao obaveza koju neko nameće, već kao nešto što sami biramo kako bi zaštitili i sebe, a i druge.
  • Žvalonja

    17.08.2020 14:10
    Super je jer
    da nije bilo Olivere i njenog o bh ašnjenha, ja ne bih znao o kojem gradu i plaži se uopšte radi. Ovako, puna podrška direktoru Milošu Egiću u borbi za jedinstvenu Srbiju protiv korone. Samo napred!!!!
  • G pen

    15.08.2020 18:35
    Prvo, od plate se ne moze ovo preziveti. Drugo, treba pomoci. Svaka normalna drzava ima socijalne stanove, sem ove naravno. Trece, u ovom slucaju mislim da je problem sto je rodjena sa ove pogresne strane Dunava. Sto mu dodje da je zrtva onog ,,za neke moze za neke ne moze" sto se opet, u normalnim drzavama zove fasizam.
  • /

    14.08.2020 23:18
    /
    izvolite,
    desna strana stranda avgusta 14-og, leta 2020
    https://imgur.com/a/KBjeGbe

    krugova nema a stabla su deblja nego na fotografijama grada ns-a.
    pazi cak je i neka zicara tu

    zasto imate potrebu za laganjem?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti