Uzeo od Novosađanina BMW da isproba pa pobegao

Novosadska policija uhapsila je D. M. (29) i S. S. (22), sa područja Šapca, zbog sumnje na tešku krađu.
Uzeo od Novosađanina BMW da isproba pa pobegao
Foto: 021.rs
Sumnja se da su se njih dvoje javili na oglas jednog Novosađanina da prodaje auto marke BMW, te da su, tim povodom, pre dva dana, svojim automobilom došli u Novi Sad.
 
Posle razgovora sa oštećenim, D. M. se, kako se sumnja, odvezla autom kojim su došli njih dvoje, a S. S. je seo u Novosađaninov BMW kako bi, navodno, isprobao vozilo kojim je, zatim, pobegao.
 
Policija je pronašla ukradeni automobil u Šapcu, identifikovala i pronašla osumnjičene.
 
Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Komentator

    13.08.2020 12:45
    Nikom ništa
    I na kraju im niko neće moći ništa ovaj naivan je dao auto na probu a nije rekao dokle može i koliko da se proba znači mogu da ga vozim dokle hoću doviđence prijatno...
  • Gusztav

    13.08.2020 11:42
    Lepo sednes i ti u auto pa nek se provoza, ne moze drugacije.
    Naivan vlasnik, a tek ovi "lopovi".
  • Aca

    13.08.2020 09:50
    Lepo das pare u vrednosti koliko ga cenis i onda mozes da ga provozas. Mislim da je malo glupo da dolaze klinci koji u 80% slucajeva nemaju para da kupe auto koji je 3-4evra i vise i kao da ga isprobaju..sta ima da ga isprobas a nemas u dzepu ni 100e nego cisto nekog zelja da mine. Prvo pare a onda test voznja a do tad mozes da ga gledas na oglasima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti