U novosadskim bolnicama 19 pacijenata manje na lečenju, ukupno 176

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leči 165 obolelih pacijenta od virusa korona, od kojih je devet na respiratorima.
U novosadskim bolnicama 19 pacijenata manje na lečenju, ukupno 176
Foto: Marija Erdelji
U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu trenutno se leči 11 pacijenata.
 
Danas je u novosadskim bolnicama na lečenju 19 pacijenata manje nego juče. Međutim, nije poznato da li su oni pušteni na kućno lečenje i da li među njima ima preminulih.
 
Iz KCV-a za 021.rs navode da se kod velikog broja ostalih hospitalizovanih pacijenata, s obzirom na težinu kliničke slike, uz ostalu neophodnu terapiju primenjuje i intenzivna kiseonička potpora.
 
Iz ovih zdravstvenih ustanova apeluju na građane Vojvodine da se ponašaju odgovorno i striktno pridržavaju svih mera predostrožnosti i uputstava nadležnih epidemioloških službi.
  • DonJuan

    15.08.2020 15:59
    Svakom majmunu koji je udario minus na moj komentar iskreno zelim da mu zatreba bolnica u doba korone, ja sma imao talav slicaj u porodici i znam sta to znaci, a vi samo botujte sramote covecanstva.
  • DonJuan

    14.08.2020 18:45
    Opet potam sta to znaci??? Da li se elektivne operacije u KCV obavljaju ili to nije bitno, pitanje od sustinskog znacaja je da li ce se produziti radno vreme kafica, toliko je vazno da se krimosima pune dzepovi da je diktator morao licno da se izjasni po tom pitanju!!!
  • dakle

    14.08.2020 17:23
    slobodno u guzvu kafica teretana i kladionica
    bazeni su opasni

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti