U Novom Sadu u bolnicama 123 pacijenta obolela od korone, petoro na respiratorima

U Novom Sadu je hospitalizovano 123 pacijenta koja su pozitivna na virus korona.
U Novom Sadu u bolnicama 123 pacijenta obolela od korone, petoro na respiratorima
Foto: Marija Erdelji
U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе trеnutnо sе lеči 110 pаciјenаta obolelih od korone, od kojih je petoro na respiratorima. 
 
U Vojnoj bolnici u Petrovaradinu trenutno se leči 13 pacijenata pozitivnih na virus korona.
 
U Kliničkom centru Vojvodine ističu da se kod velikog broja ostalih hospitalizovanih pacijenata koji su оbоlеli оd virusа korona, a s obzirom na težinu kliničke slike, uz ostalu neophodnu terapiju primenjuje i intenzivna kiseonička potpora.
 
U ovim zdravstvenim ustanovama i dalje apeluju na građane da se ponašaju odgovorno i striktno pridržavaju svih mera predostrožnosti i uputstava nadležnih epidemioloških službi.
  • DonJuan

    18.08.2020 23:21
    I sta sad? Jel' krenulo zdravstvo da radi normalno ili je jos uvek sve blokirano zbog 123 pacijenta? Istrazite to malo dublje, pisite ozbiljnije tekstove a ne apele kvazistrucnjaka i demagoga.
  • Hahaha

    18.08.2020 22:12
    ma
    u Novom Sadu " nikada " i nije bilo zaraženih,brojke se vinkluju po potrebi u sns kuhinji,ćek da počne škola,nula zaraženih,već 3.septembra nićim izazvano stotine zaraženih,zašto,pa ne valja narod,pročitajte da li je Lukašenko uzeo stotine miliona $ od SZO i zašto nije,a Sorabi???!!!
  • pajo patak

    18.08.2020 21:34
    kao i do sada
    na VMA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti