Socijalisti preuzeli vlast u Beočinu, izabrana prva predsednica opštine

Beočin će po prvi put u svojoj istoriji imati ženu na funkciji predsednika opštine, s obzirom na to da je na tu poziciju izabrana Mirjana Malešević Milkić iz Socijalističke partije Srbije.
Socijalisti preuzeli vlast u Beočinu, izabrana prva predsednica opštine
Foto: 021.rs
U Beočinu je u petak održana konstitutivna sednica Skupštine opštine, kojom su socijalisti i zvanično preuzeli vlast od Srpske napredne stranke, koja je u dosadašnjem periodu vladala ovim mestom kraj Novog Sada.
 
Kampanja koju su vodili naprednjaci u Beočinu bila je prljava, ali to na kraju nije dovelo do novog mandata Mitra Milinkovića, dosadašnjeg predsednika opštine. 
 
Na sednici je za predsednicu opštine izabrana Mirjana Malešević Milkić, dok će njen zamenik biti Boro Predragović.
 
Beočin dobija i najmlađeg predsednika Skupštine - dvadesetdevetogodišnjeg studenta Nemanju Vilića, dok je njegov zamenik Nemanja Zarić.
 
Sekretarka Skupštine je Tanja Simić, a članovi Opštinskog veća su Tanja Drljača, Sanja Jakopović, Milan Zorić, Marica Savković i Desanka Jovičić.
 
Kako saznajemo, iako je u proteklom periodu bilo dosta napetosti u Beočinu, sama sednica je prošla bez ikakvih incidenata i u mirnoj atmosferi, što su u redovima socijalista i očekivali, jer je Srpska napredna stranka u Beočinu u fazi potpune reorganizacije i više su fokusirani na rešavanja unutrašnjih problema. 
  • .i.

    24.08.2020 21:45
    @perica
    o čemu ti to @perice ?
  • Lagano

    24.08.2020 21:40
    Sjaho da uzjase
    gledajući ko je sve u SPas , shvatiš da je tu dosta žutog kadra.
    Mislim da će biti , sjahao kurta , uzjahao murta... još pritom na vlasti opoziciona partija . Dinara u opštinu neće doći.
    Živi i zdravi bili .
  • Сремац

    24.08.2020 11:48
    Коначно да видимо леђа СНС-у!
    Шта су све наобећавали, а ништа испунили.
    Једино су били добри у запошљавању својих чланова у јавна предузећа!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti