Korona pomerila rokove za završetak sanacije olimpijskog bazena na Spensu

Sanacija olimpijskog bazena, kupatila i pomoćnih prostorija na Spensu trajaće duže od planiranog zbog pomeranja roka, a usled epidemije virusa korona.
Korona pomerila rokove za završetak sanacije olimpijskog bazena na Spensu
Foto: 021.rs
Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove i izvođači radova, firme "Max cor" iz Petrovaradina, "Dehidra 021" iz Futoga i "Bulevar company" iz Novog Sada, potpisali su aneks ugovora kojim je rok pomeren sa sredine avgusta na 9. oktobar ove godine, što je 50 dana.
 
Ugovor je prvobitno sklopljen 5. maja, a vrednost radova se ne menja i ostaje skoro 62 miliona dinara bez PDV.
 
Podsetimo, sanacija bazena usledila je samo tri meseca nakon što je 021 otkrio da je voda bazena bila zagađena, što je dovelo do toga da je kompleks bio zatvoren nekoliko nedelja.
 
Osim sanacije samog olimpijskog bazena, planirana je rekonstrukcija podnog grejanja, vodovodne i kanalizacione mreže, kao i električni radovi.
  • Djota

    25.08.2020 11:48
    Jebe lud zbunjenog
    Ludnica 100%
  • Zzzzz

    24.08.2020 18:22
    Jerbo u maju nisu znali da će biti korona, pa nisu uspeli da se prilgode. Siroti.
  • kk

    24.08.2020 16:19
    Zbog korone...
    Jeste, radnici su radili od kuce za vreme epidemije pa je to znacajno usporilo radove...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti