U Novom Sadu na lečenju 68 оbоlеlih оd korone

U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе trеnutnо sе lеči 68 pаciјenаta оbоlеlih оd virusa korona.
U Novom Sadu na lečenju 68 оbоlеlih оd korone
Foto: Marija Erdelji
To je za sedam manje nego dan ranije.
 
Na respiratoru je trenutno četiri pacijenta, saopšteno je iz KCV-a. Dodaju da se kod velikog broja ostalih pacijenata, zbog težine bolesti, primenjuje i intenzivna kiseonička potpora.
 
"Apelujemo na građane da se pridržavaju svih preventivnih mera, što podrazumeva nošenje maske, održavanje odgovarajuće distance između osoba, redovno pranje i dezinfekciju ruku, kao izbegavanje okupljanja u većem broju u zatvorenom prostoru", kažu u KCV.
 
Institut za javno zdravlje Vojvodine ni danas nije objavio podatke o broju obolelih u Vojvodini i Novom Sadu.
  • DonJuan

    25.08.2020 20:53
    I kad krecu operacije tumora i svih ostalih ozbiljnih oboljenja? Cekate da pola pacijenata pomre? Posle cete da kukate na belu kugu. Sramota zdravstva i drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti