Spremite se za najniže cene sezone: Predstoji šoping vikend u Promenadi

Vikend pred nama biće dobar za odmor, ali će biti odličan i za šoping, s obzirom na to da će u Promenadi biti organizovani popusti do 70 odsto na aktuelne i nove kolekcije.
Spremite se za najniže cene sezone: Predstoji šoping vikend u Promenadi
Foto: Jelena Ivanović
Kako poručuju u Promenadi, ovog vikenda će oni biti epicentar najbolje kupovine zahvaljujući odličnim popustima, koji idu do čak 70 odsto i uključuju, ne samo najnovije kolekcije vodećih svetskih modnih brendova, već i odličan asortiman opreme, garderobe, pribora za decu koja se vraćaju u školu i roditelje koji se vraćaju na posao nakon zasluženog odmora.
 
Brendovi kao što su Calvin Klein, Diesel, Guess, Levi’s, Replay, Superdry, Timberland, Tommy Hilfiger, Bata, Sportina i mnogi drugi spremaju popuste od 40 odsto do 60 odsto na kolekciju proleće-leto 2020, dok Garinello, Planeta Sport, Kigili i Opposite daju dodatnih 20% do 40% popusta na već snižene cene. 
 
Za roditelje, đake i studente koji se u narednom periodu vraćaju učenju, prodavnice kao što su Vulkan knjižara, DexyCo Kids, Pertini Toys, Ars, iStyle i Gigatron nude specijalne akcije i popuste koji idu od 10 odsto do 50 odsto za izabrane artikle. DexyCo Kids nudi ovog vikenda do 50 odsto popusta na garderobu i obuću iz letnje kolekcije, do 20 odsto popusta na odabrana auto-sedišta i do 30 odsto popusta na odabrane bebi artikle. 
 
 
 Foto: Dušan Jocić
 
Pertini Toys daje popuste od 10 odsto na "Back to school" program i 10 odsto na program za predškolsku decu, Ars od 10 do 30 odsto na određene artikle, među kojima su proizvodi iz školskog programa, a Vulkan knjižara 25 odsto popusta na sve rančeve, pernice i 15 odsto popusta na sveske i pribor. A u slučaju da ste ovog vikenda u potrazi za novim računarom, Gigatron će imati specijalnu punudu koja obuhvata čak 100 artikala, dok iStyle po specijalnoj ceni nudi Apple MacBook Air i MacBook Pro modele od 13 inča, kao i određene iPad tablete i iPhone 11 Pro modele telefona.
 
Za listu svih popusta, akcija i specijalnih ponuda tokom predstojećeg šoping vikenda molimo kliknite na OVAJ LINK.
 
Uz najveću ponudu brendova, sjajne akcije i popuste, odličan izbor restorana i kafea sa otvorenim baštama na dve ogromne terase sa pogledom na Novi Sad i Petrovaradinsku tvrđavu, šoping centar Promenada je takođe i prvi šoping centar u Srbiji koji je dobio potvrdu o usaglašenosti sa Covid-19 sigurnosnim merama. 
 
  
 
"Dobijanje ovog sertifikata je dokaz da šoping centar posluje u skladu sa međunarodnim zdravstvenim standardima i nudi kupcima sigurno iskustvo kupovine. Stručnjaci Centra za bezbednu kupovinu (SSC), nezavisne švedske kompanije koja procenjuje bezbednost šoping centara širom sveta, sertifikovali su šoping centar Promenada Novi Sad kao usaglašen sa preventivnim propisima, čineći tako Promenadu najsigurnijom šoping destinacijom u regionu", zaključuju u Promenadi.  

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti