VIDEO: Marinika Tepić pronašla Zagorku Dolovac, ona odbila da uzme ugovor Telekoma i Žeželja

Potredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, objavila je na Tviteru da je pronašla republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac.
U restoranu u Novom Sadu, Tepić je pokušala da joj uruči ugovor između Telekoma i vlasnika "Kurira", Igora Žeželja, ali bezuspešno.
 
- Ja Vas ne ugrožavam, samo želim da Vam predam ugovor Telekoma i Žeželja - rekla je Marinika Tepić.
 
 
Zagorka Dolovac je sve vreme izmicala, upitavši u jednom trenutku zašto se snima razgovor.
 
- Mogu da pozovem da uzmu aparat i snimke - rekla je Dolovac.
 
Podsetimo, Zagorka Dolovac se već duže vreme ne pojavljuje u javnosti, što je izazvalo brojne spekulacije o razlozima. Svojevremeno je Marinika Tepić prijavila Interpolu "nestanak" Zagorke Dolovac jer je po njenim rečima, nemoguće da neko ko prvi treba da reaguje na brojne afere u Srbiji, svojevoljno nestane.
  • Tata Ikun

    04.09.2020 08:54
    @Bojan i Ma Hajde
    Nešto ste napisali, ali ništa niste rekli da pobijete moju tvrdnju. Najlakše je nazvati nekoga idiotom i čovekom kratke pameti samo zato jer ne deli vaše viđenje sveta. U normalnim okolnostima nikada vam ne bih ni odgovorio, ali pošto je prepiska javna, moram.
    Marinika Tepić, zajedno sa još 10 poslanika (SDA Sandžaka, LSV i LDP - zamislite, baš čudno), potpisala je Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici, u kojoj se, kad se svede na srž, ovaj narod i ova država proglašava genocidnim, ratnim zločincima i silovateljima.
    Niko normalan ne poriče osvetu koja je tamo počinjena za višegodišnje zločine nad srpskim civilima po okolnim selima, gde ni kokoške ni kerove nisu ostavljali u životu, i za koje niko sa suprotne strane nije odgovarao niti će odgovarati. Možemo pričati o ratnom zločinu a ne o genocidu, a o "pomirenju" koje se u toj rezoluciji pominje može se pričati samo kad i sa suprotne strane bude bilo osuđenih.
    Stoga odgovorno tvrdim da Marinika (kao ni Sulejman, Čeda, Čanak, Korać, Mićićka i ostali) nisu prijatelji niti rade u korist ovog naroda i države, bez obzira kakve akcije preduzimali trenutno.
  • @Tata Ikun

    02.09.2020 00:15
    Ma hajde :)
    Slozimo se da se ne slazemo ;) Ne oko Vaseg vidjenja Marinike a pogotovo ne za deo o kratkoj pameti. To ukoliko Vi imate problem sa kratkom pameti to je Vasa stvar, nemojte projektovati. Drzim Vam palceve da To sredite.
    Pozdrav
  • Bojan

    01.09.2020 23:54
    @Tata Ikun

    Kad god idiotu nešto nije potaman, to je "protiv naroda". I onda se čudi što nam je narod = idioti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti