Protest zbog otpuštanja radnika RTV-a danas ispred Studija M

Sindikat "Nezavisnost" najavio je za danas, 31. avgust ispred Studija M protest zbog najavljenog otpuštanja oko 200 radnika Radio-televizije Vojvodine.
Protest zbog otpuštanja radnika RTV-a danas ispred Studija M
Foto: 021.rs
Protest pod nazivom "Bez posla niko! Solidarnost ispred svega!" održava se na dan kada radnicima ističu ugovori koje imaju na osnovu angažovanja preko agencija. Do smanjenja broja zaposlenih na RTV-u dolazi jer je Vlada Srbije smanjila budžet pokrajinskog javnog servisa za oko 200 miliona dinara.
 
Protest će početi u 12 časova.
 
Opširnije o razlogu za protest i problemima sa kojima se suočava deo zaposlenih na RTV-u možete pročitati na OVOM LINKU.
  • RTV NS Tehnika

    01.09.2020 13:23
    TVNS
    16 godina radio tamo, pre jogurta...
    Uglavnom, sve je bilo preko veze, gomila alkosa I neradnika koji su samo dolazili po platu i da popiju jeftinu kafu u restoranu.
    Tu nakaradu od informativne kuce treba zatvoriti!!
  • N

    31.08.2020 13:51
    Podrška za otpuštanje, nadam se da je ovo tek prvi talas, ostalo je još nekoliko hiljada parazita u RTV i još oko milion u javnom sektoru.
  • Stanoje

    31.08.2020 10:36
    Možda je ovo veoma jasan signal od vlasti svim novinarima i zaposlenima u javnom servisu, da moraju da slušaju ili će ostati bez posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti