U Novom Sadu na lečenju 44 pacijenta koji boluju od kovida

U Kliničkom centru Vojvodine trenutno se leče 44 pacijenta kod kojih je potvrđeno da su oboleli od kovida-19.
U Novom Sadu na lečenju 44 pacijenta koji boluju od kovida
Foto: 021.rs

Ovo je pad broja obolelih u odnosu na petak, kada su prethodno saopšteni podaci i kada je bilo 53 pacijenta.

Mada se smanjuje broj obolelih na lečenju, povećao se broj pacijenata na respiratorima, pa ih sada ima petoro, dok ih je pre četiri dana bilo dvoje.

Iz KCV-a i dalje ne daju podatke o tome da li je bilo preminulih pacijenata.

Dodajmo i da poslednjih nedelja iz državnih ustanova nema podataka o novoobolelima u Novom Sadu i Vojvodini i saopštavano je samo da se broj smanjuje.

  • NS

    01.09.2020 20:45
    ?????
    Potpuno omalovažavanje građana Novog Sada i Vojvodine. Očigledno da građani nisu zaslužili da dobiju informacije o broju novozaraženih. Najnormalnije bi bilo da se na nivou države istaknu žarišta infekcije, a kretanje broja zaraženih, i broja preminulih daje po gradovima i regionima. Ali mi već odavno, tačnije punih osam godina nismo normalno društvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti