FOTO: U Skupštini Vojvodine "neupućenima u nevolji" objašnjeno kako da koriste WC a da ne ostave tragove

Posetioci Skupštine Vojvodine naići će u jednom od toaleta na uputstvo kako da koriste WC, a da ne ostave tragove za sobom.
FOTO: U Skupštini Vojvodine "neupućenima u nevolji" objašnjeno kako da koriste WC a da ne ostave tragove
Foto: Freepik

Neko od zaposlenih u Skupštini Vojvodine, po svemu sudeći, bio je revoltiran situacijom koju bi zatekao u toaletu parlamenta, pa je okačio uputstvo na koji način da se pravilno koristi WC.

Korisnici toaleta se mole da se nakon "pražnjenja i povlačenja vode" osvrnu i provere da li su, eventualno, ostavljeni tragovi "na/oko i naročito u WC šolji".
Dalje se daje detaljno upustvo "neupućenima, kada se nađu u nevoljom izazvanoj nedoumici".
 
"Kapljice mokraće možete lako ukloniti WC papirom ili papirnim ubrusima, nežnim kružnim pokretima povrh umrljanih plastičnih i keramičkih površina", kaže prvi savet.
 
"U slučaju incidenta sa fekalnim ostacima", kako se navodi, ukazuje se na to da je "najdelotvornije korišćenje četke".
 
  
 
"Ona vam je nadohvat ruke i postavljena je na zidu toaleta sa vaše desne strane (kada se licem okrenete u pravcu šolje, ostavljenih markera provere radi)", objašnjava se u toaletu Skupštine Vojvodine.
 
Poruka posetiocima se zaključuje parolom: "Lepše je sa kulturu!", a u potpisu se navode "zahvalni prevodioci".
 
U Skupštini Vojvodine se trenutno održava sednica Skupštine grada, na kojoj se bira novi gradonačelnik, o čemu možete da čitate na OVOM LINKU.
  • 100tka

    22.09.2020 09:45
    Poruka za 100ku a banovina je nesto puna takvih
  • braaavoooo

    22.09.2020 08:07
    za uputstvo!
    ...na zalost to nam samo govori kakav smo kadar pustili u BANOVINU! ne zasluzuju da njihove usrane nogavice zakorace u ovo zdanje! a sta i ocekivati ako im se sefovi nazivaju "zvalama i slinama"....
  • Ja

    21.09.2020 20:30
    Povraća mi se kada vidim fekalije na četki. Zar je moguče da ne umete 2x da pustite vodu? Moja četka je čista i služi za pranje wc šolje. Nema ostataka ničijih fekalija. Ne mogu da verujem da ljudi to rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti