Kritična masa ovog petka, novosadski biciklisti voze od Limana do Klise

Novosadska Kritična masa, vožnja biciklista i biciklistkinja ulicama Novog Sada, odvija se sutra a krenuće iz Limanskog parka u 18 časova.
Kritična masa ovog petka, novosadski biciklisti voze od Limana do Klise
Foto: 021.rs
Kritična masa je tradicionalna vožnja biciklom kroz Novi Sad, a sa ciljem podizanja svesti nadležnih u gradu o broju vozača dvotočkaša koji koriste biciklističke staze i trake.
 
Krajnji cilj ovih vožnji je podizanje kvaliteta biciklističke infrastrukture, a gledajući činjenicu da je iz godine u godinu broj biciklista u Novom Sadu sve veći - procene su da ih je mnogo više od 30.000, koliko su zvanični podaci s kraja 2018. godine.
 
Vožnja počinje iz Limanskog parka, a završava se na Sentandrejskom putu na Klisi, kod bazena. Vožnja traje oko sat vremena, a uslediće projekcija filma "Motherload" u organizaciji udruženja "Off Novi Sad".
 
 
Novosadska biciklistička inicijativa, organizator tradicionalnih Kritičnih masa, poziva sve učesnike da pripreme svetla na dvotočkašima, ponesu garderobu u slučaju zahlađenja i - da drže distancu.
  • neozlojeđen

    25.09.2020 11:09
    ozlojeđenom
    brate vama svima treba neki dežurni hrist šta li
    ako te to sve boli uzmi pa radi na tome, ovde svi samo čekaju da im drugi reše probleme
  • Taksista

    25.09.2020 10:46
    @Vlada25.09.2020 • 08:51
    Ne pratim ih pažljivo, ali dokle god nerviraju ove ozlojeđene babuške znam da dobro rade svoj posao."

    znaci biciklisti su tu da bi nervirali druge?
    e pa da znas mene nerviraju veoma.
  • Vlada

    25.09.2020 08:51
    Ne pratim ih pažljivo, ali dokle god nerviraju ove ozlojeđene babuške znam da dobro rade svoj posao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.