Klub u kom je u tuči teško povređen mladić radio duže od dozvoljenog

Klub "Kaktus" u Laze Telečkog, u kom je u noći između srede i četvrtka došlo do tuče, u kojoj je jedan mladić teže povređen, radio je duže od dozvoljenog, utvrdila je komunalna milicija, saznaje 021.rs.
Klub u kom je u tuči teško povređen mladić radio duže od dozvoljenog
Foto: 021.rs
Kako su naveli u Upravi za inspekcijske poslove za 021.rs, tokom protekle noći, kada je izbila tuča oko dva sata ujutru, milicajci su bili u kontroli u centru grada.
 
"Obavljena je kontrola na području ulica Laze Telečkog i Mite Ružića i tom prilikom je ugostiteljski objekat 'Kaktus' zatečen u prekoračenju radnog vremena. Isti će biti novčano sankcionisan putem prekršajnog naloga. Dalje kontrole na terenu će se nastaviti", kažu u Upravi i dodaju da komunalna milicija ipak nema pravni osnov da ugostiteljski objekat zatečen u prekršaju na licu mesta isprazni ili zatvori, odnosno na licu mesta izrekne meru privremene zabrane obavljanja delatnosti.
 
Kako je potvrđeno za 021.rs u policiji, sinoć oko dva sata ujutru dogodio se incident, odnosno tuča više lica. Tom prilikom je povređen dvadesettrogodišnji mladić. 
 
U Kliničkom centru Vojvodine su naveli da je mladić zadobio težu telesnu povredu, te da mu je iščašeno rame. Više o incidentu na OVOM LINKU.
  • Vlada

    25.09.2020 22:07
    @Brunova mama

    Pa vas šačicu "žitelja" kojie deset godina kukate bagra je minirala centar grada i iselila provod na kej i Ribarac, pa sad na hiljade stanovnika Novog Sada trpi buku. Jedino mi je utešno što su kafane koje plaćaju mito u Laze Telečkog i dalje otvorene pa ništa time niste dobili. Seljačka posla.
  • Neko

    25.09.2020 21:14
    Šta, znači ova tzv. milicija može samo da svrati, eventualno napiše neki papirić-kaznu a onda ih iz lokala izbace napolje ?

    Presmešni ste !
  • Brunova mama

    25.09.2020 15:07
    No shit, Sherlock(s)! U toj ulici SVE radi nakon odobrenog radnog vremena, a buka je nesnosna. Bezbednost ne postoji. Terorisanje žitelja ovog dela grada je ošito ne samo dozvoljeno, nego i poželjno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti