U KCV na lеčenju 14 obolelih od korone, "situacija u Vojvodini stabilna, ali nesigurna"

U Kliničkоm cеntru Vојvоdinе trеnutnо sе lеči 14 pаciјenаta kоd kојih је pоtvrđеnо dа su оbоlеli оd virusа korona, što je isto kao dan ranije.
U KCV na lеčenju 14 obolelih od korone, "situacija u Vojvodini stabilna, ali nesigurna"
Foto: 021.rs
Оd tоgа, kod tri pacijenta s obzirom na njihovo trenutno zdravstveno stanje, lеčеnjе zаhtеvа primеnu mеhаničkе vеntilаciје.
 
Član Kriznog štaba i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković rekao je da je epidemijska situacija u Vojvodini stabila, ali nesigurna.
 
"Situacija je stabilna, ali nesigurna jer imamo aktivnost virusa u svim upravnim okruzima. Mi dnevno imamo ispod 50 hospitalizovanih u KCV i svih devet opštih bolnica. Trenutno imamo 14 pacijenata na infektivnoj klinici, tri na respiratoru. Takođe, dnevno imamo jednocifren broj novozaraženih po gradovima", rekao je Gojković.  
 
Prema njegovim rečima, "zdravstveni sistem je resetovan i vraćen u non kovid", i potrebno je da se što više nadoknadi propušteno.
  • Džo

    27.09.2020 20:33
    Pitam struku!
    U čemu je nesigurnost kada imamo AV? Dok je on tu mi sa ne plašimo ni tripera a kamo li korone!
  • Zozon

    26.09.2020 08:51
    Razmišljam
    Kako stabilno može biti nesigurno?
  • Logi

    25.09.2020 23:06
    komentar ali nije
    Ovo je komentar, ali nije, o tome da je situacija stabilna, ali nesigurna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti