Havarije na novosadskoj mreži se rešavaju po principu prioriteta, zavisi da li prave problem svakodnevnom životu

Havarije na vodovodnoj mreži saniraju se u zavisnosti od prioriteta, navode za 021.rs u "Vodovodu i kanalizaciji", a povodom pritužbi građana da se na popravke u nekim slučajevima čeka i duže od nedelju dana.
Havarije na novosadskoj mreži se rešavaju po principu prioriteta, zavisi da li prave problem svakodnevnom životu
Foto: 021.rs
Građani su našem portalu prijavili da već nekoliko nedelja curi voda na kolovoz i okolne površine na uglu Sentandrejske ulice i Puta novosadskog partizanskog odreda (kod autobuske stanice ATP Vojvodina), a slično su dojavili i stanovnici Novog naselja navodeći da voda izbija iz zemlje u Seljačkih buna.
 
U Vodovodu za 021.rs kažu da će havarija na Novom naselju biti sanirana danas (ponedeljak) i da su na toj lokaciji u toku radovi, dok će na drugoj lokaciji sanacija uslediti narednih dana.
 
"Prijavu za Seljačkih buna 25, kao i za lokaciju kod stanice ATP Vojvodine, dobili smo pre oko nedelju dana. Ekipe su odmah izašle na lice mesta, kao što se radi i sa svim prijavama havarija i procenili situaciju. Za obe lokacije je ustanovljeno da ima curenja, ali se nije radilo o visokom prioritetu jer nema prekida u vodosnabdevanju građana ili privrede, blokade saobraćajnica, propadanja i otvaranja rupa i sličnog, odnosno šteta nije velika i moglo se sačakati. Sanacije havarija su prvo rađene na drugim mestima u gradu gde su veći prioritet ili su isto nižeg prioriteta, ali duže čekaju", navode za 021 u "Vodovodu".
 
U ovom preduzeću za 021.rs navode da građani sve informacije o havarijama mogu dobiti pozivom kontakt centra, a na istom broju mogu i da prijave ukoliko primete kvar na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži. Napominju da se sve dojave proveravaju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.