Bogat dečiji program u Veterniku za pomoć maloj Lani 3. oktobra

Bogat dečiji program održaće se u subotu, 3. oktobra ispred u KPC u Veterniku (kod kružnog toka) za pomoć devojčici Lani Jovanović.
Bogat dečiji program u Veterniku za pomoć maloj Lani 3. oktobra
Foto: 021.rs
Posetioce očekuje dečija radionica sa vaspitačima, crtanje po licu, maskote, baloni, igračke, te profesionalno fotografisanje.
 
Zanimljiv program biće priređen i za starije, uz kuvano vino, muziku i tombolu, nakon koje će se podeliti vredne nagrade.
 
Veliki izbor kolača, slanih peciva, kiflica, mini pica i sendviča očekuje sve one koji dovedu svoju decu u subotu na druženje.
 
Sve vreme manifestacije građani će moći da doniraju prilog za lečenje jednogodišnje Lane Jovanović koja ima retku ali izuzetno progresivnu i smrtonosnu neuromišićnu bolest, spiralnu mišićnu atrofiju tip 1, za koju lek košta čak 2,1 milion dolara.
 
Program počinje u 14 časova.
  • Ns

    02.10.2020 08:22
    Rakovac
    Bravo za organizatore, zene velikog srca....

    Svaka vam cast na trudu.... trudim se da se ugledam na Vas.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti