FOTO, VIDEO: Ovo je najtraženiji stan u kompleksu "Park Novi Residence"

Od kako je pre tri meseca počela pretprodaja stanova po promotivnim cenama u kompleksu "Park Novi Residence" na Novom naselju, najveće interesovanje kupaca je za trosobne stanove.
FOTO, VIDEO: Ovo je najtraženiji stan u kompleksu "Park Novi Residence"
Foto: 021 (promo - Inobačka)

Pokazalo se da su najtraženiji i najprodavaniji stanovi površine preko 55 m2 koji imaju odvojene dve spavaće sobe, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, kupatilo, wc, te ostavu i terasu. Takve stanove uglavnom kupuju porodice sa jednim detetom ili manjom decom.

Ono što je izuzetno kod organizacije stana ovog tipa jeste ostava koja se može koristiti za odlaganje stvari koje nisu u svakodnevnoj upotrebi jer je važno da postoji prostor gde bi one mogle biti odložene. Takođe i zaseban toalet, uz već postojeće kupatilo.

Kako izgleda jedan ovakav stan pogledajte u prilogu.



Površine trosobnih stanova u budućem stambeno-poslovnom kompleksu kreću se od 55 do 111 kvadrata i zadovoljavaju kriterijume i potrebe porodice gde svako ima svoj prostor u kojem će provoditi najviše vremena. Mogu se pronaći na svim spratovima buduće zgrade, a OVDE (klikni na link) su predstavljeni svi detalji jednog takvog stana sa naslovne fotografije.
 
Analiza pokazuje da se porodice sa decom više interesuju za prostranije stanove, trosobne i četvorosobne koji imaju veći broj spavaćih soba. Ovakvi stanovi su projektovani na način da imaju veći broj spavaćih soba i udoban dnevni boravak sa trpezarijom gde porodica provodi više vremena tokom dana.

Prednosti stanovanja u "Park Novi Residence" su mnogobrojne, a jedna od njih je i činjenica da je u pitanju kompleks zatvorenog tipa koji nudi visok nivo sigurnosti, tišine i mira. U njemu se nalazi igralište, teretana na otvorenom i natkrivene biciklane, a većina stanova ima pogled na park ili na unutrašnje dvorište sa obiljem dnevne svetlosti.

Okruženje unutar i oko kompleksa pruža veliki broj mogućnosti, a lokacija je atraktivna zbog blizine budućeg gradskog parka, vrtića, osnovnih škola, hipermarketa, brzog pristupa autoputu kao i dobre povezanost sa javnim prevozom. Takođe, prema Urbanističkom planu ovog dela Novog naselja, planirana je izgradnja treće osnovne škole koja će se nalaziti na svega 50 metara udaljenosti.

Inače, radovi na svih šest stambenih zgrada ovog kompleksa će biti izvođeni paralelno tokom naredne godine kako bi useljenje svih lamela bilo sredinom 2022. godine.

Stanovi u kompleksu "Park Novi Residence" trenutno se prodaju po najnižim cenama koje su uobičajene na početku izgradnje, a kako radovi budu odmicali cena kvadrata će se uvećavati. U promotivnom periodu je potrebno uplatiti 10% od ukupne vrednosti nekretnine na ime rane rezervacije kako bi mogla da se iskoristi mogućnost kupovine po najpovoljnijim uslovima, a dalju dinamiku isplate stana je moguće dogovoriti.

 

Garažna mesta su takođe u prodaji i za njima vlada veliko interesovanje jer budući stanari žele sebi da obezbede komfor i izbegavanje nelagodnog svakodnevnog traženja mesta za parkiranje. Više informacija o garažnim mestima može se pronaći OVDE.

Stanovi se mogu kupiti putem stambenih kredita banaka uz učešće prilikom potpisivanja ugovora ili putem isplate u gotovini. Ono što je važno pri kupovini prve nekretnine jeste mogućnost povraćaja iznosa za PDV. Odmah nakon primopredaje nepokretnosti kupac može ući u procedure za povrat pdv-a i u roku od 45 dana od podnetog zahteva može očekivati refundaciju.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti telefonom, pozivom na brojeve 060/400-1000 i 060/400-2000 ili upitom putem mejla prodaja@parknovi.rs. Kompletnu ponudu možete pronaći OVDE, ali i posetiti prodajni centar koji se nalazi u produžetku lokacije izgradnje kompleksa na Bulevaru vojvode Stepe.


 

Investitor i izvođač ovog projekta je građevinska firma "Inobačka" iz Novog Sada. Preduzeće je specijalizovano za izgradnju stambenih projekata širom Srbije, pretežno za porodično stanovanje.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti