Otvorene prijave za besplatne "Art Kvart - Start" kurseve za omladince

Novo kulturno naselje otvara nekoliko sekcija koje će rezultirati zajedničkim umetničkim delom.
Novo kulturno naselje pokrenuće uskoro umetničke kurseve "Art Kvart - Start" koji su namenjeni omladincima od 15 do 20 godina. Kursevi će se sastojati od šest sekcija koje će raditi paralelno da bi se na kraju spojile i kreirale zajedničko umetničko delo.
 
Sekcije će voditi mladi umetnici, članovi udruženja Novo kulturno naselje.
 
Zainteresovani mogu da se upišu na sledeće sekcije: produkciju, dramsko-glumačku, filmsko-režijsku, sekciju dizajna zvuka, muzička sekcija, te vajarsko-animatorsku sekciju.
 
Radionice će početi 1. novembra i trajati do druge polovine decembra. Održavaće se vikendima, a ukoliko bude potrebno i u skladu sa epidemiološkom situacijom. biće premeštene u onlajn prostor.
 
Učešće na sekcijama je besplatno. 
 
Svi zainteresovani mogu da se prijave do 25. oktobra na imejl adresu: artkvartstart@gmail.com.
  • 95

    19.10.2020 17:49
    Lepo zamišljeno, dajte nešto i za nas 30+

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti