FOTO: Novosadski mališani tužno gledaju kako im investitor uništava igralište da bi izgradio zgradu

Počeli su radovi na Bulevaru oslobođenja, na parceli između Simpa i Idee, a sve je ispratila tužna slika novosadskih mališana.
FOTO: Novosadski mališani tužno gledaju kako im investitor uništava igralište da bi izgradio zgradu
Foto: Pixabay
Novosađanka i aktivistkinja Olivera Radovanović podelila je na Fejsbuku fotografiju mališana koji kroz ogradu posmatraju kako im građevinska mašinerija uništava igralište.
 

Davno nisav videla potresniju sliku u Novom Sadu. Mališani kroz ogradu gledaju kako im nestaje igralište a niče zgrada....

Posted by Olivera Radovanovic on Среда, 21. октобар 2020.
 
Fotografija se brzo proširila društvenim mrežama, uglavnom uz tužne reakcije, ali ima i onih koji kažu da je još tužnije što nema roditelja koji protestuju. 
 
Međutim, građani su ranije pokušavali da zaustave investitorske namere u ovom kraju. Zbog toga su pisali i gradonačelniku Milošu Vučeviću, tražeći da se obustave planovi izgradnje poslovne zgrade u njihovom kvartu, poručujući da će to ugroziti njihove živote. 
 
Oni su se u nekoliko navrata obraćali gradonačelniku, imajući niz zamerki na investitorske planove. Ovu borbu građana ispratio je 021.rs, a o svemu čitajte na OVOM LINKU.
  • Dejan

    27.10.2020 12:26
    Zlatno tele
    Deca im nisu bitna jer njihovom dusom sada upravlja krupni kapital.
  • Rade

    26.10.2020 23:39
    U normalnim državama ljudi znaju koliko vredi tepsija ribe, u smrdiji to nije slučaj. Ovde se to smatra kao poklon od božanstva! Tužno i istinito!
  • Šone

    26.10.2020 12:31
    za Bulevarca,Mileta i ostale
    Vidim da Vama smetaju radovi i buka a ne što se ruši betončina (inače živite na tihom i prijatnom bulevaru).
    moja deca su prohodala na igralištu u parkiću iza zgrade gde sada Vaše dokone gospođe izvode džukele da se... u pesak u kom se deca igraju.Smeta Vam lupanje betona a imate park u koji ne zalazite osim da bacite kesu punu smeća opuške sa terase.
    pardon,Vi se plašite blata i trave jer ste iz istog pobegli...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti