Skupština slobodne Srbije 23. oktobra u Novom Sadu

Skupština slobodne Srbije održaće se u petak, 23. oktobra u hotelu Putnik (Ilije Ognjanovića 24).
Domaćin ovog događaja je Vojvođanski klub "Vasa Stajić", čiji će predsednik dr Miroslav Ilić dati uvodnu reč, a tribinu će moderirati novinar Nedim Sejdinović.
 
Na skupu će govoriti profesorka i aktivistkinja Biljana Stojković, psihološkinja i docentkinja Filozofskog fakulteta u Novom Sadu Bojana Bodroža, psiholog Mikloš Biro, poljoprivrednik iz Zrenjanina Dragan Kleut i Oliver Tošković sa Filozofskog fakulteta u Beogradu. Tribina počinje u 18 časova.
 
Pre toga, od 17 časova na početku Zmaj Jovine ulice (prostor između Katedrale i Tanurdžićeve palate) nastaviće se sa građanskom kampanjom prikupljanja potpisa protiv projekta "Novi Sad na vodi". Prisutnima će se obratiti Biljana Stojković i Bojana Bodroža.
 
Organizatori pozivaju građane na akciju "kojom će svi zajedno pokušati da zaustave izgradnju "Novog Sada na vodi", kao izuzetno štetnog projekta za životnu sredinu i interes stanovnika Novog Sada".
  • В

    23.10.2020 02:22
    Hoće biti i ona aktivistkinja što je na najgrublji mogući način zloupotrebila decu u političke svrhe, ređajući ih uz ogradu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti