FOTO: Vozači dva puta u nedelju dana uništili rekonstruisan travnjak u Petrovaradinu

Bahati vozači dva puta su uništili tek rekonstruisan travnjak u Ulici Prote Mihaldžića u Petrovaradinu, uočili su radnici "Zelenila".
Kako navode u preduzeću, travnjak je krajem septembra rekonstruisan, a potom je u dva navrata uništen nepropisnim parkiranjem na zelenoj površini. 
 
"Naime, početkom ove nedelje zaposleni su uočili oštećenja na tek rekonstruisanom travnjaku i ponovo ga rekonstruisali, a nakon par dana se desilo da je isti travnjak ponovo uništen tragovima guma automobila. Uređen grad je interes svih Novosađana, a naše preduzeće daje maksimalan doprinos kada je u pitanju uređenje i proširenje zelenih površina, ovakve situacije su česta pojava i način uništavanja zelenih površina", poručuju u "Zelenilu" i apeluju na građane da ne uništavaju zelenilo u gradu.
 
  • x

    24.10.2020 22:45
    y
    a niko da se zapita da li je na tom mestu možda potrebno više parking mesta.
  • ?

    24.10.2020 16:18
    Sta automobili uopste traze gore na Tvrdjavi?
  • Gramzi - Bagins

    24.10.2020 15:00
    Da citiram jednog dedu iz poznatog filma: "Busi! Hahaha!"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti