Stranci Rasima Ljajića mesto pokrajinskog sekretara za privredu

Socijaldemokratskoj partiji Srbije će u novoj Pokrajinskoj vladi pripasti mesto sekretara za privredu i turizam.
Predsednik SDP-a Rasim Ljajić sastao se danas sa mandatarom za sastav nove Vlade Vojvodine Igorom Mirovićem, sa kojim je razgovarao o učešću te stranke u pokrajinskoj vlasti.
 
Na osnovu dogovora koji je postignut, SDP-u će pripasti mesto sekretara za privredu i turizam, objavio je TV Novi Pazar.
 
Kako se navodi, SDP će dobiti i pozicije pomoćnika sekretara u resorima privrede, energetike, poljoprivrede i sporta. Takođe, dogovoreno je i da ta stranka dobije mesto direktora Centra za edukaciju.
 
Kako je saopšteno iz Pokrajinske vlade, Mirović je danas održao razgovore o sastavu buduće vlade sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, Pokreta socijalista, Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), Socijaldemokratske partije Srbije (SDP) i Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini.
 
 
Mirović je, nakon obavljenih razgovora, predsedniku Skupštine Vojvodine Ištvanu Pastoru potpisao saglasnost da bude predložen za predsednika Pokrajinske vlade.
 
Sednica Skupštine Vojvodine biće održana u četvrtak, 29. oktobra.
  • Voja

    28.10.2020 08:19
    Sekretari
    Sada će se opet pojaviti oni koji će reći nema veze što je čovek iz Novog Pazara na funkciji u pokrajinskoj vlasti.Pored toga što nikada niko iz Novog Sada nije imao funkciju u Novom Pazaru i dalje će guslati da je to normalno.Sve je to Srbija kada smo mi u pitanju, a kada su u pitanju Kruševac i Pazar onda je lokal.
  • Pedjoni

    27.10.2020 22:18
    Zakupac
    Neka ide Jarić,i nek' vodi Veselinovića,uspeli su da isprazne Spens, bar vise necemo davati 20%
  • Aleksa

    27.10.2020 20:31
    Zašto
    Zašto sa tolikom ostrašćenošću i omalovažavanjem govorimo o ljudima .
    Pa to su samo ljudi a svakom čoveku treba dati šansu . Ko god bio u resoru Privrede i turizma neće biti lako u ovom trenutku . Ljtski im je bar dati 100 dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti