FOTO: Hteo da prođe kolima niz stepenice kod PMF-a, pa se zaglavio

Reno novosadskih tablica našao se zaglavljen na stepenica kod Prirodno-matematičkog fakulteta, jer je neko, najverovatnije jedan od studenata, pokušao da se automobilom spusti niz stepenice.
Na društvenim mrežama juče se proširila fotografija, a potom i video sa satirične stranice "nsukrivo", na kojoj se vidi automobil "nasađen" na betonske stepenice. 
 
 
Vozač je želeo da se spusti na kolovoz, kako bi dalje nastavio normalni putem van kampusa Univerziteta. Međutim, ideja je delovala loše od starta, pa je imala i loš ishod. 
 
Ipak, u pomoć je stigla grupa momaka koji su zajedničkim snagama pomerili automobil za toliko da može da se spusti niz stepenice.
  • MonteDushano

    29.10.2020 12:58
    Ravnozemljaš!
  • Jasta

    29.10.2020 12:47
    Lala 28.10.2020 • 22:38
    Botine skotine

    Ma kakvi, nema njih toliko, oni preko Tvrdjave obelezavaju vesti i komentare koje treba cepati, a posle to odradjuje botnet mreza koju placaju u azijskim zemljama, Vijetnam, Indija, Rusija, Kina. Naravno mi sve placamo. Sta mislite kako mogu za 5 sekundi na nagruvaju 1000 minusa ako treba? Indikativno je da su im trenutno najveci problemi sa komentarima koji kritikuju drzavu, makar nemali nikakve veze sa vestima. Pa tako ako napisete Smrdija automatski kvalifikujete komentar za minuse, bez obzira na sadrzaj i istinitost podataka. Samo sto su glupavi ako misle da ce tako uticati na misljenje ljudi. Oni su dostigli svoj vrhunac kapaciteta jos pre par godina. Jedini nacin da jos nekog uvuku je da mu nadju neke prljavstine i augmentuju kroz go.ninarske metode. Grupa kantoprevrtaca makijavelistickih metoda. Da su bar emancipovani, pa da covek sa njim i moze da udje u argumente. Ali ne moze iz kaljace u odelo, dzaba, neizdrzivo izbija prostakluk iz njih na sve pore.

    Ja samo cekam kada ce se portali setiti da blokiraju IP adrese iz gore navedenih drzava. Ali znam da nece zbog poseta i klikova. Evo preporuka za 021 - napravite lepo akciju, uplaticu vam nadoknadu za klikove/saobracaj/reklame da mozete lepo da blokirate sve adrese koje nisu iz Srbije. Sigurno ne cita neki Indus 021. Tor, VPN i ostalo - ako nije IP iz RS ili sigurnih mreza, blok. Secam se jos pre 8 godina su sa Megadensa to radili, video se IP :)
  • Runjo

    29.10.2020 12:14
    Ja moj đip renđ rover proćeram tu bez problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.