FOTO, VIDEO: Temerinska i dalje prohodna, radovi odloženi

Mada je bilo najavljeno, u ponedeljak ujutru nije došlo do zatvaranja Temerinske ulice zbog radova na nadvožnjaku.
FOTO, VIDEO: Temerinska i dalje prohodna, radovi odloženi
Foto: 021.rs

Kako se reporter 021.rs uverio, vozila normalno prolaze delom Temerinske kod nadvožnjaka pruge Novi Sad - Beograd.

Kada će ulica biti zatvorena zbog radova na rekonstrukciji nadvožnjaka, u sklopu gradnje nove pruge, trenutno nije poznato.

Autobusi se vraćaju na redovne trase
 
GSP je saopštio da se autobusi koji voze Temerinskom od sutra, 3. novembra, vraćaju na redovne trase, s obzirom da se "kod izvođača radova nisu stekli uslovi za zatvaranje ulice".
 
Radi se o autobusima na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30.
 
Dodaju da će, kada se steknu uslovi za zatvaranje Temerinske ulice, GSP građane blagovremeno obavestiti o izmenama trase.

Radovi na nadvožnjaku, kada započnu, trebalo bi da traju do kraja marta 2021. godine.

  • @Aleks

    03.11.2020 09:23
    Kakve veze ima
    Da li se pocinje u zimu ili u leto?
    Objasni zasto je bolje da leti bude zatvoreno?
  • S-NS

    02.11.2020 16:54
    Kružni tok
    Ajde da se neko seti da dok traje blokada Temerinske ulice izgradi kružni tok na raskrsnici Temerinske, Venizelosove i Koste Šokice.
  • Aleks

    02.11.2020 15:28
    Radovi u zimu?
    Ovo je stvarno besmisleno! Započinjati tako veliki posao na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u gradu na početku zime je stvarno za neverovati. Da li je moguće da niko u gradskoj upravi nema zrno soli u glavi pa da kaže započnite radove na proleće pa ako okasnite (čuj mene AKO!) završićete do leta.
    Isto su tako počeli sa izgradnjom kružnog toka kod rafinerije, gde je svaki dan kolaps saobraćaja! Ako padne sneg i temperatura padne ispod 5C nema asfaltiranja. Šta ćemo onda? Pa nek kola idu malo po rupama i blatu. Biće više posla za majstore i to što se iz rafinerije ide do Kaća da bi se vratilo u grad, ni to nema veze, jel?
    Svaka čast na planiranju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti