I u Dečijem selu ima pozitivnih na virus korona

Na spisku ustanova socijalne zaštite u kojima su registrovani zaposleni ili korisnici koji su oboleli od virusa korona od danas se nalazi i Dečije selo u Sremskoj Kamenici.
I u Dečijem selu ima pozitivnih na virus korona
Foto: 021.rs
U saopštenju ministarstva se ne navode drugi detalji o zaraženima u ovoj ili drugim ustanovama.
 
Inače se u saopštenju ministarstva poslednjih dana navodi i da ima zaraženih u Gerontološkom centru Liman od 22. oktobra, kao i u Centru za socijalni rad od 1. novembra, bez drugih detalja.
 
U ustanovama socijalne zaštite i domovima za smeštaj odraslih i starih danas je potvrđeno prisustvo virusa korona kod 195 korisnika i 105 zaposlenih, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.
  • марко

    12.12.2021 21:45
    лаж
    У дечјем селу је хаос,директор се не меша у с вој посао.Ово што је написао,то је измислио..Он нема појма о Корони...Деца су заражена и он ништа не предузима....
  • Peca

    06.11.2020 11:41
    podrska
    Podrska kolegam u Decjem selu. Jaki ste,izboricete se,siguran sam. Interesantno je to sto veliki broj ljudi "na noz" docekuje vest da je u nekoj ustanovi usao kovid. Moj apel svima je da pruze podrsku,jer kolege koje rade u ustanovama socijalne zastiti su nase komsije,prijatelji ili roditelji,nisu svemoguci i da imaju moc da sprece ulazak virusa. Daju vanredne napore,cesto na ivici svoh psihifizickog zdravlja da zastite korisnike i svak ovakva situacija im veoma tesko pada.
  • Sara

    06.11.2020 11:34
    Za razliku od mnogih drugih, ova ustanova se dobro organizovala i spremno docekuju sve rizike. Deca su pripremljena kako da preduzmu mere i spremno docekaju nove okolnosti koje epidemija sa sobom nosi. Ovi strucni radnici su polozili ispit.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti