U KCV 93 medicinara obolelo od korone od početka trećeg talasa

U Kliničkom centru Vojvodine su od početka trećeg talasa do danas imali 93 medicinara pozitivnih na Covid19, saznaje 021.rs.
U KCV 93 medicinara obolelo od korone od početka trećeg talasa
Foto: Marija Erdelji

Prema nezvaničnim informacijama, većina od više od devedeset lekara, doktorica, sestara i tehničara koji su se od početka oktobra do sada zarazili novim koronavirusom nije moralo da bude hospitalizovana jer su bili sa slabim ili bez ikakvih simptoma, ali ima i onih koji su morali da leže u bolnici.

Kako 021.rs saznaje, deo medicinara iz Kliničkog centra se vratio na posao, ali brine što se epidemija ne stišava i sve je više pacijenata, a zdrastveni radnici su sve premoreniji i što može dovesti do problema ako se nastavi visok priliv pacijenta.

Podsetimo da je ministar zdravlja Zlatibor Lončar u nedelju izjavio da je u Srbiji više od 800 zdravstvenih radnika zaraženo koronavirusom, od kojih više od 20 leži u bolnicama.

  • Dragan

    17.11.2020 08:47
    Ah
    Znači niko u KCV ne nosi zaštitnu opremu .
  • neistina

    16.11.2020 17:26
    samo kod mene u jednom od Domova zdravlja u gradu imamo preko 20 zaraženih zaposlenih, tako da je broj za KCV sigurno mnogo veći od objavljenih 93

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Novosadska parking balvan revolucija

Ponekad klizite ulicama i najmanje gledate na put pred vama. Nadate se, iščekujete, usporavate, kao da ćete zaskočiti prazan prostor. Vi ste lovac na slobodno parking mesto.