Prekinuti izbori za četiri mesne zajednice zbog korone

Gradska uprava je donela odluku da se prekinu izborne radnje za izbor članova Mesnih zajednica Podbara, Stepanovićevo, Bukovac i Salajka zbog epidemije Covid19, saznaje 021.rs.
Prekinuti izbori za četiri mesne zajednice zbog korone
Foto: 021.rs

Kako se navodi u Služebenom listu, izbori koji je trebalo da se održe 22. novembra su prekinuti zbog propisanih epidemioloških mera radi sprečavanja širenja bolesti.

Nastavak izbornih radnji i novi rokovi za članove saveta MZ Podbare, Stepanovićeva, Bukovca i Salajke biće saopšteni u novoj odluci, a sve do sada preduzete radnje ostaju na snazi. Izbori su raspisani početkom novembra.

Podsetimo da su nevaladine organizacije nedavno upozorile da se izbori za članove četiri mesne zajednice u Novom Sadu odvijaju daleko od očiju javnosti i o tome više OVDE.

  • mesni čovek

    19.11.2020 10:52
    zajebancija
    Zašto nisu prekinuli i prethodne republičke, pokrajinske i lokalne izbore zbog korone?
    A sada se boje da ne izgube na izborima u mesnim zajednicama, pa se neki majmun setio da zaustavi izbore. Jak ste mi faktor i vaši izbori po mesnim zajednicama.
  • vojvodjanka

    18.11.2020 21:39
    Šta kažete ?
    Kako je za republičke izbore korona bila kao rukom odnešena a sada vas sprečava da održite ove mini izbore ?
    Šta kažete napredni ???????
  • @Lala

    18.11.2020 18:58
    Хахахаха не, озбиљна је ситуација са ковидом. Развиће о вас свакако пре или касније. :*

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti