U Vojvodini 1.796 novozaraženih koronom, Novi Sad i dalje prednjači

Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1.796 novih slučajeva kovida, dok je dan ranije bilo 1.946 novozaraženih.
U Vojvodini 1.796 novozaraženih koronom, Novi Sad i dalje prednjači
Foto: 021.rs
Po broju novih slučajeva i dalje prednjače Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i Kikinda, a potom Zrenjanin, Subotica i Sombor. Situacija je kritična posebno u Pančevu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici, navode u Institutu za javno zdravlje Vojvodine.
 
Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 8.230. To je za skoro 500 više nego dan ranije, kada ih je bilo 7.746. 
 
Po broju aktivnih slučajeva sledi Pančevo sa više od 2.000 i Zrenjanin, Kikinda i Subotica sa više od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.
 
U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u Vojvodini je 23.383, ali Institut procenjuje da je taj broj daleko veći. 
 
"Zdravstveni sistem je u izuzetno teškoj situaciji, gotovo kritičnoj i zaposleni u zdravstvu ulažu maksimalne napore da održe funkcionisanje sistema", navode u Institutu.
  • Mastodont

    29.11.2020 14:31
    @9

    Ništas lakše nego takvim bahatim bekrijama za koje znaš gde žive pretvoriti život u pakao. Ako ne znaš sam, raspitaj se, nije teško.
  • Ana

    28.11.2020 22:41
    Zaista ne razumem
    Uvek se busamo nekim svojim kvazi misljenjem i kao najpametniji smo, sve znamo, ma kakva korona, bla bla, a sad kad je uzelo sve maha onda sto nam ne nametnu mere?! Pa zar je moguce da u 21.veku neko mora da nam nametne ko zna kakve mere da bismo se mi drustveno odgovorno ponasali... Neka svako pocne od sebe, I nece nam trebati ni samo-proklamovani vodja, ni nikakav krizni I ko zna kakav stab.
  • Tamara

    28.11.2020 21:20
    Hm
    Kao da je neko procenio da su veće zlo po sve nas prazni klubovi od punih bolnica. Ja to ne zazumem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti