Za postavljanje 14 autobuskih nadstrešnica spremljeno tri miliona dinara

Gradska uprava za saobraćaj raspisala je javnu nabavku za postavljanje 14 autobuskih nadstrešnica u gradskim i prigradskim naseljima.
Za postavljanje 14 autobuskih nadstrešnica spremljeno tri miliona dinara
Foto: 021.rs

Kako se navodi u konkursnoj dokumentaciji, vrednost nabavke je tri miliona dinara sa PDV-om, a predviđeni rok za radove je tri meseca.

Biće postavljeno devet stajališta u Petrovaradinu, dva u Rumenki i Kisaču i jedno u Sremskoj Kamenici. Rok za dostavljanje ponuda je 11. decembar.

Podsetimo, Grad je prošle godine uložio mnogo više sredstava u postavljanje novih nadstrešnica na stajalištima javnog prevoza, pa je tako bilo izdvojeno 20 miliona dinara za 100 nadstrešnica u gradu i prigradskim naseljima.

  • Sale NS

    03.12.2020 10:48
    NIŠTA NOVO!
    Sad će opet krenuti kopanja i radovi u blizini tih stajališta, kao npr. u Marka MIljanova oko raskrsnice sa Šumadijskom i F.Višnjića, gde samo mesec dana od višemesečnog renoviranja (naizgled dobro utrađenog) opet imamo RASKOPAN NOV NOVCATI ASFALT zbog nečega???
  • NezavisniVojvodjanin

    02.12.2020 21:55
    1800evra
    Znaci jedna kosta 1800 evra
  • Putnik

    02.12.2020 20:23
    Hm
    Spremite bolje autobuse i 98štujte samo red vožnje, nadstrešnice neće trebati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti