U Novom Sadu skoro 10.000 aktivnih slučajeva kovida

U Vojvodini je proteklog dana registrovano 2.046 novih slučajeva obolelih od virusa korona, dok je u Novom Sadu utvrđeno da je obolelo još 486 ljudi.
U Novom Sadu skoro 10.000 aktivnih slučajeva kovida
Foto: Marija Erdelji
Institut za javno zdravlje Vojvodine navodi da je u ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u pokrajini 30.389, ali procenjuje da je taj broj daleko veći. Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu, 9.638, potom sledi Pančevo sa više od 3.000, Zrenjanin sa više od 1.900 i potom Kikinda, Subotica i Bačka Palanka sa više od 1.000 registrovanih aktivnih slučajeva.
 
Situacija je kritična u Pančevu, Zrenjaninu, Kikindi, Somboru, Subotici i Sremskoj Mitrovici.
 
Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja.
  • BPS

    03.12.2020 12:41
    Kakva je situacija
    A kakova je situacija u Bačkom Petrovom Selu, zna li neko?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti