Miloš Vučević pozitivan na koronu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević objavio je na svom Instagram nalogu da je pozitivan na virus korona.
Miloš Vučević pozitivan na koronu
Foto: 021.rs
Kako je napisao, rezultati su mu stigli danas, a testirao se čim je dobio temperaturu i osetio malaksalost, kako bi "na vreme mogao da reaguje i obavesti kontakte".
 
"Strogo sam vodio računa, poštovao sam mere, ali ova nepredvidiva bolest je iskoristila trenutak moje verovatno kratke nepažnje. Sigurno se osećam u rukama naših zdravstvenih radnika, a svima u Novom Sadu i celoj Srbiji želim da poručim da se čuvaju, poštuju mere, nose masku i sačuvaju svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih", poručio je gradonačelnik.
 
  • pawlle

    09.12.2020 11:45
    kad ne moze na namestenim izborima pobediti ih ,korona leci sve
  • Pitam se

    09.12.2020 10:05
    Čemu onda mere? Ima istraživanja koja kažu da od 100 zaraženih (ne znači i da su bolesni) više od 70 se pridržavalo svih preporučenih mera.
  • Nova Detelinara

    09.12.2020 05:46
    Neće mu ništa biti, takvi žive večno a ostali oko njih umiru u bedi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti